Oyunu Bırakamayanlara Özel ‘Pro Gamer’ Menüler – 5771

Oyunu Bırakamayanlara Özel 'Pro Gamer' Menüler

Türkiye’nin hızlı servis restoran sektörü lideri TAB Gıda, e- spor tutkunları için özel olarak hazırladığı “Pro Gamer” menülerine Arby’s® ve Usta Dönerci® markalarını da dâhil etti. Burger King® ve Popeyes®’ın ardından Arby’s® ve Usta Dönerci® markalarının da dâhil olmasıyla birlikte Pro Gamer menüsünde çeşitlilik artarken, Gamer’lar yenilenen “Pro Gamer” menüleri sayesinde birbirinden farklı lezzetlere rahatlıkla ulaşabilecek.

Pro Gamer’a İki Yeni Oyuncu İle Dört Farklı Lezzet!

E-spor tutkunları için geliştirilen ve hayata geçirilen “Pro Gamer” menüsüne iki özel oyuncu daha katıldı. Arby’s® ve Usta Dönerci® markalarında da yer alacak Pro Gamer menüler ile Gamer’lar lezzete doyacak.

Sıra dışı ve gurme lezzetlerin vazgeçilmez adresi Arby’s® Pro Gamer menü; Beef’n Cheddar Sandviç, Orta Boy Patates, 6’lı Tenders ve 1 L. Coca-Cola içeceğiyle 28.90 TL, Türkiye’nin En Büyük Döner Restoran Zinciri Usta Dönerci® Pro Gamer menü ise; Dürüm Et Döner (90 gr), Büyük Boy Patates, 8’li Susamlı Soğan Halkaları ve 1 L. Coca-Cola içeceği 27.90 TL fiyatı ile Gamer’lara eşsiz tatlar sunuyor.

Gamer’lar için özel olarak hazırlanan, iştahları kabartan eşsiz lezzetteki Burger King®, Popeyes®, Arby’s® ve Usta Dönerci® Pro Gamer menüler Ara Gelsin, Tıkla Gelsin (www.tiklagelsin.com), Yemek Sepeti, Fiyuu ve Glovo’dan hızlıca sipariş ediliyor.

Ara Gelsin Sipariş hattı üzerinden Usta Dönerci® Pro Gamer Menüsüne 0850 297 87 82, Arby’s® Pro Gamer Menüsüne 444 22 97 numaralarından ulaşılabiliyor.

TAB Gıda hakkında:

ATA Grubu’na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes®ve Arby’s® markalarının Türkiye’de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Popeyes® ve Sbarro® markaları ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby’s®’i bünyesine katmış, 2013 yılında kendi markası olan Usta Dönerci®’yi, 2019 yılında da yine kendi markası olan Usta Pideci’yi kurmuştur. Bugün Türkiye genelinde 650’den fazla Burger King® restoranı, 80’e yakın Sbarro®, 200’ü aşkın Popeyes®, 70’den fazla Arby’s®, 130’dan fazla Usta Dönerci®, 4 Döner Stop® ve 11 Usta Pideci restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu