Peli Parke’den Diyarbakır’a açılım – 6955

Peli Parke'den Diyarbakır'a açılım

Vezirköprü Orman Ürünleri Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tarkan Baki Bekiroğlu ve Marka ve İletişim Yöneticisi Meltem Öztaş, Vezirköprü Orman Ürünleri’nin Güneydoğu Bölgesi’ndeki faaliyetlerini tanıtmak amacıyla Diyarbakır’daki işadamları ve basın mensupları ile bir araya geldi. 

Genel Müdür Yardımcısı Baki Bekiroğlu, parke sektöründe lider olmak için çalıştıklarını söyleyerek, “Avrupa’da birçok üretici ile rekabet edecek en geniş ürün çeşitliliğine sahibiz. Parke dışında dekoratif iç mekan kapıları üretmeye başladık” dedi.

ÜRETTİĞİ KAĞIDI DÜNYADA SADECE 4 FİRMA ÜRETEBİLİYOR

Vezirköprü Orman Ürünleri’nde Peli Parke ve Peli DK dışında nitelikli ve özellikli diye adlandırılan filtre kağıtta üretiliyor. Vezirköprü Orman Ürünleri, 2008 yılında Gürcistan’dan alınan tesisi Türkiye’ye taşıyıp üzerine ciddi yatırımlar yaparak poşet çay kağıdı, filtre kağıt ve akü kağıdı üretmeye başladı.

Toplantıda Güneydoğu Bölge Müdürü Emre Oyanık, Diyarbakır Bölge Sorumlusu Garip Say, Malatya Bölge Sorumlusu Önder Ağzıküçük, Van Bölge Sorumlusu Memet Uğur Arslan, Batman Bölge Sorumlusu Ertan Yıldız da yer aldı.

Marka ve İletişim Yöneticisi Meltem Öztaş ve Peli Parke yöneticileri ve çalışanları, işadamlarından ve basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu