Peli Parke’nin Yeni Koleksiyonuna Tam Not – 6978

Peli Parke'nin Yeni Koleksiyonuna Tam Not

23-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında TÜYAP Kongre Merkezi’nde düzenlenen Yapı Fuarı’na katılan Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu’nda yer alan Peli Parke en yeni ürün ve hizmetlerini sektör profesyonelleri ile buluşturdu. 

Fuarın ilk günü Peli standını ziyaret eden ‘Vahe Kılıçaslan’la Evdeki Mutluluk’ programının sunucusu Vahe Kılıçaslan, Peli Parke’nin yeni ürettiği kapıları inceledi ve programına sponsor olan Peli Parke’nin en yeni ürünleri önünde fotoğraf çektirdi. Yönetim Kurulu’nun tamamının bulunduğu fuarda Peli Parke’nin yeni ürün gamı büyük ilgi gördü.

İKİ ÜRÜNÜNÜ SERGİLEDİ

Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri zirvesi olarak adlandırılan fuara katılmalarının prestij açısından önemli olduğunu söyleyen Peli Parke Pazarlama Müdürü Mehmet Karahasanoğlu, “Bu seneki fuar hem yeni mimari konseptimiz, yeni standımız ve stand tasarımımızla bizim açımızdan çok farklıydı” dedi. Peli Parke adına fuarın verimli olduğunu düşündüklerini ifade eden Karahasanoğlu, “Genel olarak ziyaretçilerin beğenisini topladık. Sunumumuzun başarılı olduğunu söylüyorlar” diye konuştu. Bu yıl ki fuarda özellikle iki yeni ürün grubunu ön plana çıkardıklarını ifade eden Karahasanoğlu ‘’Biri yeni üretimine başlayacağımız Peli DK kapılarımız ve diğeri parkede Loft Koleksiyonumuz” şeklinde konuştu.

Peli Parke en yeni koleksiyonları ve iddialı standıyla Yapı Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu