Peli, ustalarıyla Trabzon’da buluştu – 6969

Peli, ustalarıyla Trabzon'da buluştu

Peli Parke’nin, Trabzon’da düzenlediği Usta Semineri’ne Karadeniz bölgesinden 90’ın üzerinde parke ustası katıldı. Seminerde yeni ürünler, koleksiyonlar ve ürün özellikleri, ödül sistemi, mobil uygulama anlatıldı. Doğru uygulamalar hakkında bilgi sahibi olan ustalar beklentilerini dile getirdi, sorularına cevap buldu.

PELİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

Peli Ürün Yöneticisi Kaan Balcı, “Peli ustasının uygulama yaptığı zaman aldığı bir hediye puan var, döşemeyi yaptıktan sonra bir sorun yaşarsa çözüm ortağı var. Bir sorun yaşandığında bölge müdürlüğü aracılığı ile bu sorunun fabrikaya aktarılır. Böylece yetkili arkadaşlar harekete geçer. Biz ustanın yanında olduğumuzu anlatan sistemler geliştiriyoruz. Yeni projeler geliştirerek ustalara verdiğimiz değeri anlatıyoruz” dedi.

Seminere, Peli Parke Satış & Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Burak Güven Orhun, Ürün Yöneticisi Kaan Balcı, Müşteri Şikayetleri Teknik Yöneticisi Kerem Aydın’ın yanı sıra Marka ve İletişim Yöneticisi Meltem Öztaş, Karadeniz Bölge Müdürü Zeki Türk, Trabzon Bölge Satış Uzmanı Volkan Şen, Peli Parke Bölge Bayileri Serdarlar Yapı ve Sözenler Yapı yetkilileri katıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu