Sahte Fatura İddiası! – 6659

Sahte Fatura İddiası!

Samsun’da CHP’li Atakum Belediyesinin Başkanvekili Hasan ipek, 6 aracın haciz edilmesi sonrası yaptığı açıklamada sahte fatura iddiasında bulundu.

Atakum Belediyesi Başkanvekili Hasan İpek, dün 40 milyon TL’lik alacak ile ilgili Atakum İmar İnşaat Şirketine gelen haciz kapsamında belediyeye ait 6 aracın bağlanması ile ilgili sosyal medya sayfasından açıklama yaptı.

Atakum Belediyesi Başkanvekili İpek, yaptığı açıklamada, “Atakum Belediyesi ve halkının kullanımında bulunan altı adet araç dün haciz edildi. Devamı da gelecektir. Oysa bu borcun asıl oluşumuna neden olanlar, Atakum Belediyesinin parasını sahte faturalarla iç edenler ortada yok. Her ne kadar haklarında suç duyurusunda bulunulmuş olsa da, Türkiye de hukuk sisteminin hantallığı ve güvenirliği ortada. Umarım ilgili kişiler hakettikleri cezaları alırlar. Özellikle şunu vurgulamak isterim ki; Bu borçlar oluşturulurken bizler bu usulsüzlüklerle ilgil geçen dönem dört defa savcılığa başvurduk. Savcılığın soruşturma açma talebi, İçişleri Bakanınca soruşturma izni verilmeyerek engellenmişti. Bu hacizlerde soruşturma izni vermeyen Bakanın suçu yok mudur. Ben bu da irdelenmelidir” dedi.

Kaynak:samsunkenthaber

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu