Samsun’da Milyonluk Tesis Kaderine Terk Edildi! – 7256

Samsun'da Milyonluk Tesis Kaderine Terk Edildi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (SASKİ) Bafra’da Keresteciler mevkiisine kurduğu 25 mahalleye temiz içme suyu sağlayacak olan su deposu kaderine terk edildi.

2010 yılında yapımına başlanan ve inşaat çalışmalarının tamamlanmasından sonra atıl bir şekilde bekleyen su deposu, büyükbaş hayvanların uğrak mekanı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, “SASKİ tarafından Bafra’da Keresteciler mevkiisine kurulan, 25 mahalleye içme suyu vermesi beklenen su deposunun yapımı bitti. Deponun filtresinin gelmemesi nedeniyle atıl bir biçimde kaldı. Tesis kaderine terk edildi” dedi.

BU TESİSTEN HABERLERİ VAR MI?

Depoda kimselerin olmadığı için çevredeki mahallelerde yaşayan besicilerin büyükbaş hayvanlarını buraya getirdiğini belirten CHP’li Başkan Perçin, “25 mahalleye su vermesi beklenen su deposu başıboş bırakılmış. İlgilenen yok. Devletimizin milyonlarca parası burada hiç edilmiş durumda. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve SASKİ Genel Müdürü Fatih Yıldız’ın bu tesisten haberi var mı? Deponun akibetini öğrenmek için girişimlerde bulunacağız. 25 mahalle buradan gelecek temiz içme suyunu bekliyor” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu