Samsun’da o restorant 7/24 açık olacak..! – 10555

Samsun'da o restorant 7/24 açık olacak..!

Uzun zamandır beklenen kovid-19 kısıtlamaları açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın basın toplantısında açıkladığı yeni kısıtlamalarla birlikte şehirler arası yollarda bulunanlar hariç tüm restoran, lokantalar ve kafeler gün içinde sadece  paket sipariş alabilecek. Restoranlar saat 20.00 den sonra ise sadece telefon ya da online siparişle paket servisi yapabilecek.

MEŞHUR MENEMENCİ DAYI 7/24 AÇIK KALACAK!
Samsun Ankara Karayolu Mahmutlu Sapağı’nda hizmet veren Meşhur Menemenci Dayı “yol restorantı” kapsamında olduğu için tüm hizmetlerine 7 gün 24 saat devam edecek. Covid 19 tedbirlerinin alındığı, düzenli olarak dezenfekte edilen işletme harika doğa manzarası, açık ve kapalı alanlarıyla haftanın 7 günü tüm Samsunlular’ı kahvaltıya bekliyor.

SEVGİLİYLE MENEMEN YEMEYE GİDİLİR Mİ?
Meşhur Menemenci Dayı sosyal medya hesaplarından yaptığı ilginç paylaşımlarla da dikkat çekiyor. 

Meşhur Menemenci Dayı İnstagram sayfasında “Sevgiliyle Menemen Yemeye Gidilir mi?” başlığıyla paylaşılan gönderide “Menemen genellikle aile sofralarında yer alan bir yiyecek olduğundan dolaryı sakın endişelenmeyin. Partneriniz sizi buraya getirdiyse bilinki sizinle bir gelecek planlıyor, bizden söylesi” ifadelerine yer verildi.

MEŞHUR MENEMENCİ DAYI’YA NASIL GİDİLİR?
İletişim: 0362 749 00 33
Adres:Samsun/Ankara Karayolu 26.km Mahmutlu sapağı. 
Yol Tarifi almak için tıklayınız… 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu