Samsun’da Uyaroğlu Ailesinin Acı Günü

Emekli Öğretmen Yahya Uyaroğlu’nun eşi, Samsun Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Saymanı Hasan Ali Uyaroğlu ve Sinop Emniyet Müdürlüğünde görev yapmakta olan Komiser Taner Uyaroğlu’nun anneleri Alsan Habik Uyaroğlu (77) Samsun’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Merhume Uyaroğlu’nun cenazesi evinin önünde alınan helallikten sonra Kevser Camii’ne getirildikten sonra kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığına defnedildi.

Uyaroğlu’nun cenazesine Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Samsun Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Celal Değirmenci, Samsun Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürü Namık Akgül, TOÇ BİR SEN Temsilcisi Ercan Karaduman, Samsun Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personelleri, Sinop Emniyet Müdürlüğü Personelleri, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Ilıca Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Seydahmet Ünal, muhtarlar, Uyaroğlu ailesinin yakınları ile mahalle sakinleri katıldı.

Samsun Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Saymanı Hasan Ali Uyaroğlu cenaze sonrası yapmış olduğu açıklamada acılarının çok büyük olduğunu ifade ederek; “Ailemizin büyüğü annemizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm herkese ailem adına teşekkür ederim.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu