Seven Knights’a Yeni Kahramanlar Dellons ve Shane Katılıyor – 5850

Seven Knights’a Yeni Kahramanlar Dellons ve Shane Katılıyor

Mitik Kudretlendirme, kudretlendirmenin en üst seviyesidir ve Mitk Kudretlenmiş bir kahraman yeni bir yetenek ve görünüm kazanır. Mitik Kudretlendirme’nin avantajından ilk yararlanacak iki kahraman Dellons ve Shane olacak. İleride başka kahramanlar da Mitik Kudretlendirme fırsatına kavuşacak.

Büyüme sistemi değişiyor

Mevcut kahramanların büyüme sistemi de bu güncellemeyle birlikte büyük değişikliğe uğruyor. Son Geliştirme artık ücretsiz ve oyuncular artık Limit Kırma sistemini altınla kullanabilecek, Ruh Özü ile destekleyebilecek. Yeni elde edilen kahramanların maksimum seviyeleri 40’a çıkıyor.

Netmarble bu güncellemeyi ve Seven Knights Ayı’nı bir kutlama etkinliği ile şenlendiriyor. Özel sıçrama Giriş Panosu ile oyuncular yalnızca oyun içeriğini oynayarak bol bol ödüller kazanacak. Netmarble, Seven Knights ayı şerefine katılım etkinlikleri de düzenleyecek.

Netmarble Corporation Hakkında

Netmarble Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 6000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution, Blade & Soul Revolution, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam’ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu