Kemal Kılıçdaroğlu’na istifa etti mi?

Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2. tur seçimlerinden zaferle ayrılması sonrası CHP Genel Merkezi önünde toplanan bir grup, “Kemal istifa” sloganları attı.

Saat 08.00’de başlayan oy verme işlemi saat 17.00’de tamamlanırken, oyların sayım işleminde sona yaklaşıldı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin kazananı oldu.

“KEMAL İSTİFA”

Bu gelişme sonrası muhalif seçmenler CHP Genel Merkezi önünde toplandı. Kalabalık hep bir ağızdan “Kemal istifa” sloganları attı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaşadığı seçim hezimetinin ardından parti içi hesaplaşma başladı. Seçimlerin ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı yaptı. Özcan, konuya ilişkin olarak, “Sn Kılıçdaroğlu”na emekleri için teşekkür ederiz ama kendisini yanıltan, özellikle ilk turda yanlış yönlendiren, o gitsin de biz gelelim diyen 3-5 zavallı, kendi menfaatlerini, ülke menfaatlerinin önüne koyan, yakın çevresindeki yalaka takım kaybetmiş ve ettirmiştir. Tarihi çağrımdır!!! Sn İmamoğlu derhal CHP’nin başına geçmelidir. Nokta.” ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: HABER7

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu