Tavuk Dünyası Kahraman Şefleri Selamlıyor! – 9736

Tavuk Dünyası Kahraman Şefleri Selamlıyor!

Tavuk Dünyası, geçici olarak hizmete ara verdiği restoranların faaliyete geçişini yeni reklam filmi ile duyururken; filminde mutfaklarında birer ‘kahraman şef’ olan ve böylece süreç boyunca evde kalmayı destekleyen herkese teşekkür ediyor.

Özgün konseptiyle yeme-içme sektöründe ayrıcalıklı bir deneyim sunan Tavuk Dünyası, korona virüs salgını kapsamında alınan önlemelerin yeniden tanımlandığı ‘normalleşme süreci’yle birlikte, restoranlarının kapılarını tekrar misafirlerine açtı.

Tavuk Dünyası, yaklaşık 3 aydır ödüllü lezzetlerini özleyen tüm konuklarına, restoranlarının kapılarını yeniden açtığını ise yeni reklam filmi ile duyurdu.

‘Teşekkürler Kahraman Şefler, Siz Çok Yoruldunuz, Bundan Sonrası Bizde!’

Tavuk Dünyası yeni reklam filminde, korona virüs salgını boyunca mutfaklarında farklı tarifler deneyerek ‘harikalar yaratan’ tüm ‘Kahraman Şefler’i selamlıyor, önlemlere uydukları ve kahramanca davranarak herkesin evlerinde kalmasını sağladıkları için onlara teşekkür ediyor.

Tavuk Dünyası, restoranlarının tekrar faaliyete başlamasını ise ‘Teşekkürler Kahraman Şefler, çok yoruldunuz; bundan sonrası bizde! Özlediğiniz akılalmaz lezzetlerle artık geri dönüyoruz!’ sözleriyle müjdeliyor.

Tavuk Dünyası’nın ‘Kahraman Şefler’e teşekkür ettiği ve ‘lezzet bayrağını devralıyor ve özlediğiniz lezzetleri yeniden sizlere sunuyoruz’ mesajını verdiği yeni reklam filminin yaratıcı sürecini Concept üstlendi.

Tavuk Dünyası’nın Kahraman Şefler reklam filminiburadan izleyebilirsiniz.

Tavuk Dünyası 210’dan fazla restoranıyla 51 şehirde

2012 yılında girdiği pazarda kesintisiz ve hızlı büyümesini sürdüren Tavuk Dünyası, Türkiye’nin farklı şehirlerinde hizmete açtığı restoranlarıyla birlikte, 51 şehirde 210’dan fazla lezzet noktasında, yılda ortalama 20 milyonu aşkın kişiye hizmet veriyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu