TikTok’tan Enes Batur ve DJ Marshmello İle İlham Verici Kampanyalar – 5957

TikTok’tan Enes Batur ve DJ Marshmello İle İlham Verici Kampanyalar

Dünyanın önde gelen kısa video uygulaması olan TikTok, kullancıları arasında etkileşim yaratarak kendi dünyalarını yaratıcı içeriklerle sunmalarına imkan sağlıyor. TikTok, Türkiye’de kısa bir süre önce kullanıcılarının büyük ilgi gösterdiği iki büyük kampanya gerçekleştirerek onlara benzersiz deneyimler yaşattı.

Yaklaşık yarım milyon izleyicisiyle son haftaların en çok izlenen sinema filmi ‘Gerçek Kahraman’ın tanıtım çalışmaları kapsamında düzenlenen yeni kampanya, TikTok kullanıcıların büyük ilgisini çekti. Enes Batur’un TikTok hesabı üzerinden duyurusunu yaptığı kampanyada, #gerçekkahraman etiketiyle düzenlenen yarışmada kullanıcılar, filmin orijinal şarkısı eşliğinde bazı sahneleri yeniden canlandırarak, birbirinden yaratıcı videolara imza attılar. Yarışma, kısa sürede 70 milyondan fazla kez görüntülemeye ulaştı. 23 Haziran tarihinde sona eren yarışmada Enes Batur, TikTok’a ‘Gerçek Kahraman’ film müziğiyle yüklenen videolar arasından en beğendiği videonun yaratıcısıyla beraber TikTok videosu çekeceğini duyurdu.

‘Gerçek Kahraman’ Hediyeler Dağıtıyor

DJ Marshmello Horonu

Bu kampanyanın ulaştığı başarının ardından TikTok, dünyanın en iyi DJ’lerinden biri olan Marshmello ile heyecan verici bir challenge başlattı. DJ Marshmello, 3 Temmuz’da İstanbul Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek Electric Playground kapsamında vereceği konser öncesinde TikTok’ta hayranlarıyla buluşacak. Sahnede pek çok eğlenceli şovlar gerçekleştiren Marshmello, Türk TikTok kullanıcıları için horon oynayacak. #mellogeliyor etiketiyle gerçekleşen challenge’a katılanlar, konser davetiyesi ya da Marshmello ile düet yapabilme şansı kazanacak. Marshmello’nun 5 milyon takipçili kendi TikTok hesabından yaptığı paylaşımla başlayan yarışma, dünyanın farklı bölgelerindeki milyonlarca TikTok kullanıcısı tarafından da ilgiyle karşılandı. Marshmello maskeleriyle, #mellogeliyor etiketi altında, birbirinden farklı paylaşımlar yapan kullanıcılar, kendilerini eğlenceli bir şekilde ifade ederken, eşsiz deneyimler ve çeşitli hediyeler kazanıyor. Yarışma 1 Temmuz tarihinde sona erecek.

TikTok Hakkında

TikTok dünyanın önde gelen mobil kısa video uygulamasıdır. TikTok, doğrudan cep telefonu üzerinden birbirinden farklı, yaratıcı ve ilginç anların dünya çapında paylaşılmasına olanak sağlar. TikTok, dünya üzerindeki herkesin videolar aracılığıyla tutkularını paylaşabilmesi ve yaratıcılığını ortaya çıkarabilmesi için fırsatlar sunar. Pekin, Berlin, Jakarta, Londra, Los Angeles, Moskova, Mumbai, Sao Paulo, Seul, Şanghay, Singapur ve Tokyo gibi şehirlerde ofisleri bulunmaktadır. 2018’in başlarında, TikTok dünyanın en çok indirilen uygulamalarından biri haline gelmiştir. TikTok, iOS ve Anroid üzerinden dünyanın her yerinde kullanılabilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu