Ufuk Güney’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Samsun Milletvekili Aday adayı, Samsunlu iş insanı Ufuk Güney, 18 Mart Çanakkale Zaferi'yle alakalı bir mesaj yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Samsun Milletvekili Aday adayı, Samsunlu iş insanı Ufuk Güney, Türk tarihinin en önemli zaferlerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ”
Ufuk Güney, bu büyük zaferin Türk milletinin tarihindeki önemini vurgulayarak, “Çanakkale Zaferi, Türk milletinin birlik, beraberlik ve kararlılığının en güzel örneklerinden biridir. Bu zafer, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki kararlılığını ve vatan sevgisini ortaya koymuştur. Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünü ilk günkü heyecan ve gururla kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Çanakkale’deki bütün şehit ve gazilerimizin, bu ülke için şehit olmuş ve ebediyete intikal eden gazilerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu