MHP Terme İlçe Başkanlığı'nda 12. Olağan Kongre Gerçekleştirildi

MHP Terme İlçe Başkanlığı'nın 12. Olağan Kongresi'nde mevcut Başkan Ercan Kaya yeniden seçildi. Kongrede konuşan İl Başkanı Burhan Mucur birlik ve beraberlik mesajları verdi.

MHP Terme İlçe Başkanlığı'nda 12. Olağan Kongre Gerçekleştirildi
Samsun Son Dakika'yı Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin Kaynak ekle →

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Terme İlçe Başkanlığı'nın 12. Olağan Kongresi, Terme Kültür Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Ercan Kaya, delegelerin oylarıyla yeniden ilçe başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Kongreye MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, il ve ilçe yöneticileri, Cumhur İttifakı temsilcileri, çok sayıda teşkilat mensubu ve davetliler katıldı.

Divan heyeti oluşturuldu

Kongrenin divan başkanlığını MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur üstlendi. Divan Başkan Yardımcılığı görevini Harun Karapıçak yaparken, divan katipliği görevini Mustafa Ergen yürüttü. Divan üyeleri ise Şenol Ölmez ile Türk Hukuk Enstitüsü'nden Tuna Beyhan'dan oluştu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından faaliyet ve mali raporlar delegelerin oylarına sunularak kabul edildi.

 

Burhan Mucur'dan birlik ve beraberlik mesajı

Kongrede konuşan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Terme'nin Samsun'un önemli ilçelerinden biri olduğunu belirterek ilçe teşkilatının son üç yılda yürüttüğü çalışmaları takdir etti.

Terme teşkilatının uyumlu bir çalışma anlayışı sergilediğini ifade eden Burhan Mucur, yeniden seçilen İlçe Başkanı Ercan Kaya ve yönetimini tebrik ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam edeceğini belirten Burhan Mucur, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

"Hiç kimseyi ayırmadan yolumuza devam edeceğiz"

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Burhan Mucur, Ülkücü Hareket'in kapsayıcı bir anlayışla çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, "Biz Ülkücü Hareket olarak hiç kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan omuz omuza, birlik içerisinde canla başla çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Terme'de gerçekleştirilen kongrenin Samsun'da İlkadım'ın ardından yapılan ikinci ilçe kongresi olduğunu hatırlatan Burhan Mucur, kongrenin Terme'ye, Samsun'a, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarına ve Ülkücü Harekete hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmasını, "Vatanımıza, milletimize, Terme'mize, Samsun'umuza, Ülkücü Harekete, Milliyetçi Hareketimize hayırlı uğurlu olsun. Var olun, sağ olun. Ne mutlu Türküm diyene." sözleriyle tamamladı.

Paylaş:
Ahmet Can

Samsun Son Dakika haber editörü...

Okuyucu Yorumları (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

Yorum Yaz

Üye girişi yaparsanız yorumlarınız onay beklemeden yayınlanır.

😀 😂 😍 🔥 👍 👏 🙏 😡

Benzer Haberler

Son Köşe Yazıları

Serkan Yazıcı
8 Şubat 2026
Zor Zamanlarda Ayakta Kalmak
Serkan Yazıcı
7 Ocak 2026
SİMDER Güçlü Yapı, Vizyoner Liderlik
Serkan Yazıcı
5 Ocak 2026
Sessiz Tehlike: Samsun’da Gençliği Kemiren Kimyasal Gerçek
Selahattin ÇEKİÇ
17 Ağustos 2025
2027: Yapay Zeka Kıyametinin Başlangıcı mı? Umarım Farkındasınızdır!
Selahattin ÇEKİÇ
27 Temmuz 2025
Cilalı Marka, 'Dandik' Hizmet: Kahve Dünyası

MHP Terme İlçe Başkanlığı'nda 12. Olağan Kongre Gerçekleştirildi