Samsun Sahiline Yeni Balık Restoranı Geliyor

24.12.2025 17:31
Samsun Sahiline Yeni Balık Restoranı Geliyor
Editör: 1

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla şehre yeni bir balık restoranı kazandırılacağını duyurdu.

Başkan Doğan, projenin İlkadım ilçesinde, Fuar Caddesi üzerinde Liman ile Tütün İskelesi arasında kalan sahil bandında hayata geçirileceğini belirtti. Yapım çalışmalarına başlanan tesisin, modern mimarisi ve sunduğu olanaklarla Samsunlulara deniz manzarası eşliğinde keyifli bir yaşam alanı sunacağını ifade etti.

Yeni balık restoranı projesiyle sahilin sosyal bir cazibe merkezine dönüşmesini hedeflediklerini vurgulayan Doğan, “Ailelerin birlikte vakit geçirebileceği, kaliteli ve sağlıklı deniz ürünlerinin güvenle tüketilebileceği bir sosyal yaşam alanı oluşturmayı amaçlıyoruz” dedi.

Başkan Halit Doğan, açıklamasının sonunda projenin Samsun’a ve tüm hemşehrilere hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti.

Yorumlar (0 yorum)

Henüz bu içerik için yorum yapılmamış.