Samsun'da Heyelan Faciasında Son Dakika Gözaltısı

28.04.2025 11:03
Samsun'da Heyelan Faciasında Son Dakika Gözaltısı
Editör: Haber Merkezi

Samsun’un Canik ilçesinde yaşanan toprak kayması, büyük bir faciaya yol açtı. Toptepe Mahallesi'ndeki Lovelet AVM yanında bulunan Opet akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda, baba ve iki kızı hayatını kaybetti. Olayla ilgili işyeri müdürü gözaltına alındı.

Samsun’un Canik ilçesinde yaşanan toprak kayması, büyük bir faciaya yol açtı. Toptepe Mahallesi'ndeki Lovelet AVM yanında bulunan Opet akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda, baba ve iki kızı hayatını kaybetti.

Saat 23.20 sıralarında, istasyonun arkasındaki dağlık alandan kopan toprak ve kaya parçaları, oto yıkama bölümünü adeta yerle bir etti. O sırada araçlarını yıkamakta olan Kaya ailesi, göçük altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda arama-kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kurtarma çalışmalarında, anne Çiğdem Kaya enkaz altından yaralı olarak çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Ancak baba ile iki küçük kız çocuğunun hayatını kaybettiği belirlendi.

GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından soruşturma başlatan ekipler, akaryakıt istasyonunun mesul müdürü K.Y.’yi (62) "taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçlamasıyla gözaltına aldı.

Etiketler:

Yorumlar (0 yorum)

Henüz bu içerik için yorum yapılmamış.