Bağımsız Milletvekili Erhan Usta İYİ Parti’ye Mi Geçiyor? İşte Olayın Perde Arkası – 10526

Bağımsız Milletvekili Erhan Usta İYİ Parti'ye Mi Geçiyor? İşte Olayın Perde Arkası

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen 31 Mart yerel seçimlerinde de İYİ Parti’den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı öne sürülen ancak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le yaptığı görüşmeler sonrası ‘Bağımsız’ olarak yarışa giren Erhan Usta’nın bu defa İYİ Parti’ye geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yakın arkadaşı olan Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi’ne de geçeceği iddia edilen ancak ‘o defteri açılmadan kapatan’ Erhan Usta’ya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in rozet takacağı öne sürüldü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla Ankara Günay Düğün Salonu’nda İYİ Parti’ye katılım töreni gerçekleştirilecek. Erhan Usta’nın bu katılım töreninde yer alması beklenirken, İYİ Parti’ye geçtiği yönündeki iddialara yönelik Erhan Usta’nın, “Teklif sayın Akşener’den geldi. Defalarca davet etti” cevabını verdiği öğrenildi.

Erhan Usta’nın kızının düğününde de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le olan yakın teması, “Usta, İYİ Parti’ye yakın” yorumlarına neden olurken, Bağımsız Samsun Milletvekili olan Erhan Usta’nın İYİ Parti’ye geçmesi ile beraber İYİ Parti’nin Samsun’da Bedri Yaşar ile birlikte iki milletvekili olacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu