Nakit ile kripto para yatırımı yapmak artık mümkün.

Kripto para yatırımı yapan pek çok kişiye sorduğunuzda yatırım yapma yöntemi olarak birçoğunun aynı cevabı verdiğini duyacaksınız. Kripto para yatırımının en çok bilinen yöntemi kripto para borsalarını kullanmaktır. Ancak kripto para borsalarını kullanarak yapılan kripto para yatırımlarındaki en büyük dezavantaj bu yatırımın yapılabilmesi için bir banka hesabına ihtiyaç duyulmasıdır.

Bir banka hesabı ile kripto para borsasına yatırım yapılmasının güvenlik gibi bir konuda herhangi bir zaaf yaratmayacağı kesindir. Bizim burada bahsettiğimiz dezavantaj, öncelikle paranın bir banka hesabından kripto para borsasına geçişinde yaşanacak gecikmeden kaynaklanmaktadır. Banka hesabına da ayrıca para yatırmak gerekmektedir ki elbette bu da bir maliyet kalemi olarak düşünülebilir.

 

Bu nedenle aslında pek çok kripto para yatırımcısının akıllarında doğrudan nakit ile yatırım yapılmasına imkân tanıyan bir kripto para yatırım aracı olması halinde bunun kullanılmasına ilişkin talepler olduğu da görülmektedir. İşte bu taleplerin bir sonucu olarak da doğrudan nakit ile kripto para alım satımı yapılabilen NakitCoins firması doğdu.

 

Türkiye’nin nakit ile kripto para alım satımı yapılmasına imkân tanıyan ilk firması NakitCoins’in ülkemizin farklı yerlerinde şubeleri bulunuyor. NakitCoins’inhalihazırda Türkiye’nin 4 farklı şehrinde şubeleri yer alıyor. Bu şubeler aşağıdaki şehirlerde bulunuyor:

 

  • İstanbul: 2 şube
  • Ankara: 1 şube
  • Bursa: 1 şube
  • Antalya: 2 şube

 

Bu şubelerin yanı sıra İzmir ve Muğla da NakitCoins’in yeni şubelerinin açılacağı 2 il olarak planlanmış durumda.

 

Özellikle İstanbul Bitcoinexchange için en çok talep gören yerlerde NakitCoins şubeleri yer alıyor. NakitCoins’in İstanbul’da merkez şube olarak da adlandırılabilecek Gümüşsuyu şubesi ve Kapalıçarşı’da bir şubesi bulunuyor. İstanbul Kapalıçarşı şubesi, İstanbul’un finans merkezi olarak işlev gören Kapalıçarşı’da yer alması nedeniyle belki de bu anlamda en çok talep gören ve insanların faydalandıkları NakitCoins şubesi olarak düşünülebilir.

 

NakitCoins ortaklık programı

 

NakitCoins’in bir diğer avantajı, şimdilik resmi olarak Türkiye’nin 4 farklı şehrinde şubesi bulunmakla birlikte dileyen herhangi bir kuyumcu ya da döviz bürosu gibi yerlerin NakitCoins ortaklık programına başvurarak kendi dükkanlarını bir NakitCoins şubesi olarak kullanabilmeleri olarak gösterilebilir.

 

NakitCoins ortaklık programı kapsamında İstanbul Bitcoinexchange ya da Türkiye’nin pek çok farklı şehrinde NakitCoins fırsatları kullanıcılara sunulabilir.

 

Dileyen her kuyumcu ya da döviz bürosu NakitCoins standartlarına uygun faaliyet gösterdiğini belgeledikten sonra bir NakitCoins şubesi olarak faaliyetlerine devam edebilmektedir. Bu da NakitCoins’in kullanıcılarına sunduğu bir diğer avantaj olarak görülebilir.

 

İşte NakitCoins’in kullanıcılarına sunduğu bütün bu avantajlar, onu alanının en güvenilir kripto para yatırım aracı haline getiriyor.

 

Siz de hızlıca NakitCoins avantajları ile faaliyet göstermek istiyorsanız hemen nakitcoins.com adresini ziyaret ederek başvuruda bulunmak için detaylara göz atın. Bütün bunların yanı sıra NakitCoins avantajlarını ayrıca ortaya koymak için tek yapmanız gereken NakitCoins mobil uygulamasını indirmek ve hızlıca hesap açarak NakitCoins avantajlarından faydalanmaya başlamak.

 

NakitCoins ile kripto para yatırımının avantajlarını nakit ile yaşamaya başlayın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu