2019 Microsoft Yılın Perakende İş Ortağı Ödülü Obase’in – 6766

2019 Microsoft Yılın Perakende İş Ortağı Ödülü Obase’in

Obase CEO’su ve Kurucusu Bülent Dal: “Microsoft tarafından global düzeyde yapılan değerlendirmenin sonucunda en başarılı iş ortakları arasında yer almaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bu ödül, Obase’in perakende sektöründeki 24 yıllık deneyimini kanıtlayıcı nitelikte olmakla birlikte, global farkındalığımızın arttığının da bir göstergesidir. Mutluluk duyduğumuz bir diğer unsur ise; listeye Türkiye’den giren yüzde 100 yerli sermaye yatırımı ile bu noktaya gelmiş tek çözüm ortağı olmamız” dedi.

Yılın Perakende İş Ortağı Ödülü, perakende müşterilerine Microsoft teknolojilerini temel alan yenilikçi ve benzersiz hizmetler veya çözümler sunma konusunda kendi sektöründe öncü olan ve liderliğini kanıtlayan şirketlere verilen bir ödül. Bu ödül, Obase’in Microsoft ile etkin iş ortaklığı ve ilişkiler kurarak; yenilikçi ve iş katkısı yüksek, müşteri memnuniyetini artıran ve yeni müşteriler kazandıran çözümlerinin bir başarısı olarak kabul ediliyor.

Obase Hakkında

Retail Partner sertifikası ile Türkiye’nin tek, MEA bölgesinin dört iş ortağından biri olan Obase, perakende yönetimi ihtiyaçları için Microsoft Dynamics 365 for Retail üzerine katma değerli uygulamalar ve tümleşik çözümler geliştirmektedir. Obase, Microsoft ERP Gold Partner Sertifikasına sahip iş ortağıdır.

Obase, Microsoft teknolojileri ile geliştirdiği Replenishment, E-Tailer ve Obase 365-Kira Yönetimi çözümlerini Microsoft AppSource ve Azure Pazaryeri üzerinden tüm dünyadaki perakende müşterilerine sunmaktadır. Perakende operasyonlarının mükemmelleştirilmesi bakış açısıyla geliştirilen; Mağaza Operasyonları, Mağazacılık Yönetimi, Pazarlama ve Kampanya Yönetimi, Entegre Perakende Karar Destek Sistemi, Çözümleri ile Dynamics 365 üzerinde en geniş kapsamlı perakendeye özel çözüm ailesine sahip iş ortağıdır. Bu çözümler veriden beslenen ve veriden öğrenen yapıları ile arka tarafta önemli bir teknoloji de barındırmaktadır. Bu noktada Obase’in veri yönetimi alanındaki güçlü uzmanlığından beslenen ve perakende ihtiyaçlarına hizmet eden çözümler sektörde fark yaratıyor.

App Source’da yer alan çözümlerden; Obase Replenishment, veriye dayalı akıllı stok yönetimi çözümüdür.Uluslararası birçok ödüle sahip Replenishment, raf bulunurluğunu artırmak, tedarik zinciri harcamalarını azaltmak ve stok seviyesini en optimum seviyeye indirmek için perakendecilere güçlü analiz sonuçları sunan akıllı bir envanter yönetim sistemidir.

Obase E-tailer, gerçek zamanlı satış ve stok yönetimi sağlayan yeni nesil online perakende sistemidir. Esnek yapısı ile bir e-ticaret sitesinin ihtiyaçlarının dinamik olarak yönetilmesini sağlar.

Obase365 – Kira Yönetimi, büyük ölçekli firmalar ve AVM yönetimleri için mağaza ve depoların kira yönetimi ile ilgili tüm süreçlerini otomatikleştirerek operasyonel kolaylık sağlar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu