Ahşap Akustik Panel – 10675

Ahşap Akustik Panel

Akustik ses yalıtım uygulamaları; mekanda oluşan yankı ve ekonun önlenmesi, yüksek frekanstaki seslerin mekana eşit şekilde dağılması, ortamdaki akustiğin sağlanması gibi görevleri yerine getirmektedir. Akustik yalıtımda önemli olan konulardan biri ise ses izolasyon ürünleri ile yankı yalıtım materyallerilinin birbiriyle karıştırılmamasıdır. Ahşap Akustik Panel ortamdaki yankı problemlerini kontrol altına almak amacıyla kullanılan ürün çeşididir. Uygulandığı mekana akustik düzenleme sağlar. Eko ve yankı gibi ses bozukluklarına engel olur. Gürültüyü emerek yansıtır ve sesin daha kaliteli gelmesini sağlar. Derzli, delikli seçenekleri bulunan ahşap paneller ortamınızda uyum sağlayacak şekilde özel ebatlarda üretilebilmektedir. Talebinize istinaden ahşap paneller özel renklerde kaplanabilmektedir. Akustik ahşap paneller tavanlarda ve duvarlarda kullanılabilir.

Akustik ahşap paneller ses yutum özelliği olan panellerdir. Uygulandığı mekana akustik düzenleme sağlar. Eko ve yankı gibi ses bozukluklarına engel olur. Gürültüyü emerek yansıtır ve sesin daha kaliteli gelmesini sağlar.Delikli paneller, yüksek derecede absorpsiyon ile akustik bir tedavi elde etmenin en ekonomik yoludur. Çeşitli desen ve delik çapları varyasyonları ile farklı seviyelerde absorpsiyon ve estetik sonuçlar elde edilebilir. Delikli panellerimiz, basit bir T-ızgara veya başka bir özel kurulum sistemi kullanan duvar veya tavanlar için uygundur ve kare veya çift kare konfigürasyonlarda mevcuttur. Doğal kaplama, laminat, melamin veya RAL renkleri dahil olmak üzere çok çeşitli kaplama seçeneklerine sahibiz. Çeşitli şekiller, eğriler ve diğer özel özelliklere sahip delikli paneller de sağlayabiliriz.Ahşap Akustik Panel lobiler ve ofis alanları için doğal bir görünüm sunuyor. Çeşitli perforasyon tipleri ile orta veya yüksek seviyede ses emilimi sunan perfore ahşap paneller özel akustik projelerde kullanılmaktadır. Özellikle konferans salonları, tiyatrolar gibi yüksek ses yutucu panellerin tüm mekanların etrafına monte edilemediği mekanlarda ses yansıtıcı panel olarak kullanılır.Akustik delikli ahşap duvar panelleri kapalı ortamlarda gürültüyü emen veya yansıtan ve akustik düzenlemeye yardım edip kaliteli ses duyumu sağlayan slotlu ahşap delikli perforeli panellerdir. Üzerleri delikli ve derzlidir.

Duvarlarda ve tavanlarda kullanılan modelleri vardır. MDF ve Mdf/Lam ahşap paneller kullanılarak üretilmektedir. Delikli akustik paneller ahşap panelin üzerine belirli aks aralıklarıyla deliklerin açılmasıyla akustiklik özelliğini kazanan panellerdir.Estetiğin yanında konfor gelir. Akustik konforun istenilen düzeye getirilmesinde tavan ve duvarlar baş rol oynamaktadır. Akustik ahşap paneller; insanlara daha sağlıklı, daha dayanıklı alanlar tasarlama konusunda katkıda bulunmaktadır. Ahşap Akustik Panel çarpıcı ve sıcak bir görünüm yaratmak için çeşitli tonlarda, şekillerde ve boyutlarda ahşap kullanılarak oluşturulmuştur. İdeal tasarımı yaratmak için 40’tan fazla kaplama cilası mevcuttur.TurkishAcoustic tarafından teknik şartnamelere uygun olarak üretimi gerçekleştirilen ahşap akustik panellerin akustik emilim değerlerini ürünlerin sertifikalarını web sitelerini ziyaret ederek görüntüleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu