Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Canik İlçe Başkanı Mustafa Öztürk’ten Ramazan Bayramı Mesajı: Tüm Emekçilere Kutlu Olsun

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Canik İlçe Başkanı Mustafa Öztürk'ten Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Canik İlçesi’nde sağlık ve sosyal hizmetler sektöründe çalışanların temsilcisi olan Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Canik İlçe Başkanı Mustafa Öztürk, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Öztürk mesajında; Alın teri dökerek, emek sarf ederek ve topluma değer katarak hayata tutunmanın onurunu yaşayan tüm emekçi kardeşlerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz. “dedi.”

Öztürk’ün mesajında, Ramazan Bayramı’nın tüm İslam aleminin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiği vurgulanarak, din, dil, ırk, cinsiyet ve mezhep ayrımı yapılmaksızın tüm insanların insanca yaşamayı hak ettiklerine inanılması gerektiğine vurgu yapıldı. Aynı zamanda dünya genelinde yaşanan çatışma ve savaşların ıstırabını yüreğinde hissedenlerin dualarının birleştiği, kimsesizlere ve yetimlere anne şefkatiyle yaklaşmanın öneminin altı çizildi.

Öztürk, mesajında ayrıca çocuk istismarı ve kadına yönelik şiddete karşı kararlı mücadelenin önemine de değindi. Bayramların kutlu ve bayram tadında geçmesi temennisiyle, tüm çalışan kardeşlere, ailelerine ve millete sağlık ve esenlikle nice bayramlar diledi.

Bu vesileyle, emek sarf eden ve topluma hizmet eden tüm emekçilerin bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu