Karaaslan’dan Regaib Gecesi Mesajı – 10641

Karaaslan’dan Regaib Gecesi Mesajı

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Feyziyle, bereketiyle, manevi huzuruyla yeryüzünü kuşatan mübarek Üç Aylar’a girmiş bulunuyoruz. Bu kutlu zaman dilimine girişimizin müjdecisi olan Regaib Gecesi’ne bizleri bir kez daha sağlık içinde eriştiren Rabbimize sonsuz hamdediyoruz.

Mübarek Regaib Gecemizin ve Üç Aylar’ın; insanlığın sıkıntılarından kurtuluşuna vesile olmasını diliyor; ülkemizin her alanda tüm imkânlarıyla sürdürdüğü mücadelesinin başarıya ulaşması, milletimizin sıhhat ve afiyeti, yurt içinde ve sınır ötesinde canları pahasına mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin zaferi, mazlum halkların selameti için millet olarak dualarda buluşalım. Toplumumuzu kaynaştırdığına inandığımız maneviyat yüklü bu günlerde; yardımlaşma ve dayanışma bilincinin çoğalması, birlik, beraberlik ve kardeşliğin güçlenmesi için ihtiyaç sahiplerine uzanan el olalım.

Tüm hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Regaib Gecesi’ni tebrik ediyorum. Bu müstesna gecenin insanlığın hidayetine, barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyor, rahmetine ve mağfiretine sığınarak Rabbimden bizleri esenlik içinde Ramazan’a ulaştırmasını niyaz ediyorum.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu