AK Parti Gençlik Kolları’ndan Güçlü Bir Eylem: “Say Stop”

Bugün saat 10.00-10.30 arasında, AK Parti Gençlik Kolları, Türkiye genelindeki tüm Starbucks şubelerinde Filistin atkılarıyla eş zamanlı olarak yarım saatlik yer kapatma eylemi gerçekleştirdi.

Filistin’de yaşanan soykırıma ve Starbucks’ın İsrail’e verdiği desteklere tepki olarak, AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, 30.000’den fazla genç, İsrail destekçisi Starbucks’ın Türkiye’deki tüm il ve ilçelerindeki şubelerinde, misafir oturma alanlarında “Say Stop” mottosuyla Filistin atkılarıyla yer kapatma eylemi düzenledi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, eyleme ilişkin yaptığı açıklamada, İsrail’in çocukları, kadınları, hastaneleri ve tüm sivilleri hedef alarak yürüttüğü işgaline karşı Filistin halkının onurlu özgürlük mücadelesini destekleyeceklerini ifade ederek, bu eylemin sessiz bir protesto olduğunu ve dünyaya önemli bir mesaj verdiklerini belirtti. İnan, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün AK Gençlik, tüm Türkiye’de en güçlü ve en organize gençlik teşkilatı olduğunu bu büyük eylemle birlikte göstermiştir. Bu gücümüz her zaman barışçıl amaçlarla, ülkemizin birliği ve bütünlüğü adına kullanılacaktır. AK Gençlik ailesi, İsrail’in vahşet boyutunda saldırılarını sürdürdüğü bu günlerde, hem İsrail’e hem de tüm destekçilerine #SayStop demek üzere eylemlerine devam edecek.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu