ASRİAD ve SASAD’tan anlamlı program – 10765

ASRİAD ve SASAD'tan anlamlı program

Asrın İş İnsanları Derneği(ASRİAD) Samsun Şubesi ve Samsunlu Sanatçılar Derneği(SASAD) üyeleri, Samsun Atakum Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret etti.

ASRİAD Başkanı Furkan Okudan ve dernek üyeleri, program öncesinde Huzurevi sakinleri ile vakit geçirdi. Programın açılış konuşmasını yapan Okudan, yaşlıların bizler için çok önemli olduğunu söyleyerek, huzurevi sakinleri ile bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER 
ORTAYA ÇIKTI 

Daha sonra Huzurevi sakinlerine yönelik konser programı düzenlendi. SASAD Türk Sanat Müziği Korosu tarafından sevilen Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi. İki bölümde yirmi eser konserde seslendirildi.Huzurevi sakinleri de eser söyleme imkanı buldu.

BİRLİKTE AKŞAM 
YEMEĞİ YENİLDİ 

Sevgi ve muhabbetle üç saate yakın süren program sonrası Huzurevi sakinleriyle birlikte akşam yemeği yenildi, yine aynı duygularla ve tekrar buluşmak dilekleriyle program son buldu. Büyüklerine karşı vefa, sevgi ve saygı duygularıyla gerçekleştirdikleri bu ziyaretten sonra Okudan ve dernek üyeleri Huzurevi Müdürü Songül Gürsel’e böyle bir imkanı kendilerine sağladıkları için teşekkür ederek Huzurevi sakinleriyle tek tek vedalaşarak ayrıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu