AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan: ‘Daha İleri Samsun’ Temel Felsefemiz

Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 'Seçim Beyannamesi' programına katılan AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan, "Gerçek Belediyecilik ilkesi, 'Daha İleri Samsun' vizyonumuzun temel felsefesidir" dedi.

AK Parti, 31 Mart’ta yapılacak 2024 yerel seçimleri için hazırladığı seçim beyannamesini “Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik” başlığıyla paylaştı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “(Gerçek Belediyecilik) Bu ilkelerle, yaklaşımlarla, hedeflerle, adeta tuğla tuğla ‘Türkiye Yüzyılı Şehirleri’ni inşa edeceğiz” mesajını verdi.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Ankara’da AK Parti Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşrifleriyle düzenlenen 2024 Yılı Seçimleri Beyannamesi programına katıldı.

DAHA İLERİ SAMSUN

SBB Başkan Adayı Doğan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim beyannamemizde açıkladığı; ‘Gerçek Belediyecilik; üretken, çağdaş, dinamik ve akılcı projelerle insanlarımızın günlük hayatını kolaylaştıracaktır’ ifadesi; ‘Daha İleri Samsun’ vizyonumuzun temel felsefesidir” dedi. Halit Doğan, “Ulaşımda, teknolojide, dönüşümde, hemşehrilerimizin hayat kalitesini artıracak çözüm ve insan odaklı belediyecilik anlayışıyla, Samsun’u her alanda daha ileriye taşımaya hazırız ve kararlıyız” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu