Yeniden Refah Partisi’nin İlkadım Belediye Başkan adayı Kemalettin Tangal: Şoförlerimizin yaşadığı sıkıntıları çözüme kavuşturacağız

Yeniden Refah Partisi'nin İlkadım Belediye Başkan adayı Kemalettin Tangal ve İlçe Başkanı Yaşar Yazıcı, Samsun Termeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi’nin İlkadım Belediye Başkan Adayı Kemalettin Tangal ve İlçe Başkanı Yaşar Yazıcı, Samsun Termeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ve Şoförler Odası’nı ziyaret etti. Tangal, ziyaret sırasında dernek ve sivil toplum kuruluşlarının şehrin gelişiminde kritik bir rol oynadığını vurgulayarak, “STK’lar, toplumsal birlikteliğin ve dayanışmanın güzel bir örneği olan hemşericilik duygusunu yansıtan önemli kurumlardır. Her bireyin değerli fikirleri olduğuna inanıyorum ve bu fikirlerin bir araya getirilerek şehrimizin gelişimine katkı sağlayabileceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

MİLLETE HİZMET AMACIYLA HAREKET EDİYORUZ

Tangal, Yeniden Refah Partisi olarak adaletsiz ve çürümüş yönetim anlayışlarına son verme hedeflerini dile getirerek, “Milletimize hizmet etmek amacıyla hareket ediyoruz. Halkımızın gösterdiği ilgi ve destek, sorumluluklarımızı daha da arttırmaktadır” dedi.

Dernek Başkanı Recep Ormancı ise İlkadım bölgesinde yaşayan Termeli vatandaşların sayısının oldukça fazla olduğuna dikkat çekerek, belediyecilik hizmetlerinde yaşanan sorunların çözülmesini istediğini ifade etti. Tangal ve Yazıcı’ya nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, desteklerini belirtti.

ŞOFÖRLERİMİZİN SIKINTILARINI ÇÖZECEĞİZ

Kemalettin Tangal, Samsun Termeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği ziyaretinin ardından Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Saim Erkan’ı da ziyaret etti. Burada şehrin belirli noktalarında ciddi yol problemlerinin olduğunu belirterek, şoförlerin ana yollar ve ara yollar üzerinde ciddi sıkıntılar yaşadığını ifade etti. Daha önce yapılan ziyaretlerde bu sorunları tespit ettiklerini ve şoförlerden de doğrulama aldıklarını söyledi. Kendisinin de bu yolları sık sık kullanan biri olduğunu belirten Tangal, altyapı sorunlarının henüz tam olarak çözülmediğini söyledi. Ancak, bu konuda hızlı bir şekilde adımlar atacaklarını ve yol problemlerini ve şoförlerin yaşadığı sıkıntıları çözeceklerini belirtti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu