En Güzel Anları Hiç Unutmayan Annelere Özel Bir Hediye – 9127

En Güzel Anları Hiç Unutmayan Annelere Özel Bir Hediye

Hayata gözlerimizi açtığımız andan ilk adımımıza, okuldaki ilk günümüzden mezuniyetimize hep yanımızda olan, bizi hep destekleyip koruyan annelerimiz bu güzel anları hiç unutmuyor. Anların değerini bilen annelerimiz, Anneler Günü’nde özel bir armağanı hak ediyor. Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, birbirinden şık saatleriyle farklı zevklere sahip annelere hitap eden modeller sunuyor.

Sadelikten ödün vermeyen annelere

Esprit’in minimal bir şıklığa sahip yeni modeli sadelik ve zarafetten hoşlanan annelerin beğenisini kazanmaya aday. Esprit’in yeni modeli pembe altın rengindeki tasarımı modern bir kadranla tamamlanıyor. Saatin hasır bileziği ise sezon trendlerini yansıtıyor.

İddialı anneler çok beğenecek

Guess’in yeni modeli, ihtişamıyla göz alıyor. Lüksün temsilcisi altın ile asaletin temsilcisi siyahı çekici bir tasarımda buluşturan Guess, cesur tasarımlardan hoşlanan annelerin beğenisini topluyor. Çok iddialı bir görüntüye sahip Guess’in yeni modeli kadranında olduğu kadar çelik ve silikonun birleşimi kayışında da estetik dokunuşların gücüyle fark yaratıyor.

Zarafet annelerin doğasında var

Tommy Hilfiger’ın yeni modelinde klasik çizgiye sahip bir tasarım, ışıltılı taşlarla daha da çekici bir hale bürünüyor. Saatin pembe altın kasası gri kadranla son derece uyumlu bir görüntü sergilerken, bezelde kullanılan ışıltılı taşlar ise adeta zarafeti taçlandırıyor. Tommy Hilfiger’ın yeni modeli annenize çok yakışacak!

Işıltıyı seven anneler için

Gc’nin yeni modelleri ışıltıdan ve ihtişamdan hoşlanan annelere hitap ediyor. Işıltının başrolde olduğu Gc’nin yeni modellerinde, bezeli çepeçevre saran Swarovski kristalleri ve sedef kadran iddiayı gözler önüne seriyor. Birbirinden kadran rengiyle ayrılan yeni modellerde, çelik bilezik ise saatin ihtişamlı görüntüsüne güçlü bir dokunuş yapıyor.

Anneniz için birbirinden şık saatleri, Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

Fiyat bilgisi:

ES1L179M0095 – 850 TL

GUW1294L1 – 1.260 TL

TH1782212 – 1.290TL

GCY46001L5MF – 2.610 TL

GCY46002L1MF – 2.610 TL

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu