Eskişehir Tarım Fuarı’nda New Holland’dan Kaçırılmayacak Fırsatlar – 7550

Eskişehir Tarım Fuarı'nda New Holland'dan Kaçırılmayacak Fırsatlar

Öncü çalışmalarıyla 65 yıldır Türkiye tarımına yön veren TürkTraktör; çiftçilerin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirdiği geniş ürün yelpazesinin en son üyelerini New Holland Eskişehir Bayisi ESTRAK ile birlikte çiftçilerin beğenisine sundu. Fuarda, merakla beklenen Türkiye’nin ilk yerli tasarım ve üretim yarı otomatik transmisyona sahip TR5 Electro Command™ Serisi’nin de tanıtımı gerçekleştirildi. Farklı bölge koşullarına uygun olarak geliştirilen New Holland T580B Bahçe Serisi, en güçlü yerli üretim traktör serisi olarak bilinen New Holland TR6 Serisi ve TürkTraktör tarımsal ekipmanları Eskişehir Tarım Fuarı katılımcıları tarafından beğeniyle karşılandı.

Ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle 4 Eylül’de başlayan fuarda çiftçilerin, son teknolojiyle donatılmış New Holland traktörleri ve TürkTraktör tarımsal ekipmanları yakından görebilme fırsatı yakaladıklarını belirten TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rehda Cem Akyüz: “Eskişehir, tarım faaliyetleri ve tarıma dayalı endüstriyel altyapısı açısından önemli kentlerimizden biri. Eskişehir New Holland bayimiz ESTRAK bölge çiftçilerinin ihtiyaçlarına yönelik son teknoloji ürünlerimizi fuarda sergiliyor. Bu kapsamda bahçe traktörlerimizin en son serisi New Holland T580B, en güçlü yerli üretim traktör serisi olarak bilinen New Holland TR6 Serisi, yüksek performansa sahip New Holland FR Forage Cruiser Serisi Silaj Makineleri ve New Holland TC5.80 Biçerdöverler ile Eskişehirli üreticilerimize, tarımsal faaliyetlerinde daha yüksek verime ulaşmalarını sağlayacak teknolojik donanımları sunuyoruz. Çiftçilerimizle bir araya gelebilmekten ve onların yoğun ilgisini görmekten dolayı son derece mutluyuz. Bu fuara katılan Eskişehir bayimiz ESTRAK’a teşekkür ediyoruz” dedi.

0,92’den başlayan cazip faiz oranları ile çiftçilerin güçlü destekçisi: TürkTraktör Finans

Etkinliğe ev sahipliği yapan New Holland Eskişehir Bayisi ESTRAK Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Çankırılı etkinlikle ilgili olarak şöyle konuştu: “Verimli ve yüksek performanslı traktörleri ve teknolojik tarımsal çözümleriyle New Holland, çiftçilerimizin hayatını her anlamda kolaylaştırıyor. Tüm bu ürünlerimizi fuar boyunca çiftçilerimizle buluşturma fırsatı yakalamış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ziyaretçilerimiz fuar esnasında üstün teknolojiye sahip ürünlerimizi görmenin yanı sıra onlara sunduğumuz finansal kolaylıklar hakkında da bilgi sahibi olma şansını bulabilecekler. Bu fuar özelinde de, farklı ihtiyaçlara yönelik tüm finansal çözümleri tek bir çatı altında sunan TürkTraktör Finans üzerinden kullanılabilecek olan kredi miktarları için avantajlı oranlar belirlendi. Çiftçilerimizin 30 Eylül 2019 tarihine kadar yararlanabileceği, kredi tutarlarına göre geçerli olacak güncel çok cazip faiz oranlarımız mevcut. Tüm serilerde geçerli, 5 yıl vade imkanı sağlayan TürkTraktör Finans’ın yeni avantajları için tüm katılımcıları fuara bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu