Görme Engelliden İlginç İddia! – 7494

Görme Engelliden İlginç İddia!

İYİ Partili İlkadım Belediyesi’nin, sosyal yardımları kestiği öne sürüldü. Samsun İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi’nde ikamet eden görme engelli İhsan Aksu, 6 yıldır düzenli aldığı sosyal yardımı almak için dün belediyeye gitti, ancak kendisine sosyal yardımların kesildiği cevabı verildiği öne sürüldü. 

BENİ MAĞDUR ETTİLER 

Aksu, ” İlkadım Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, 6 yıl önce geldiler evimi ve durumumu incelediler. 6 yıldırda sosyal yardım alıyordum.Dün yine yardımı almak için belediyeye gittim, bana yardımların kesildiği cevabı verildi. Bende kendilerine Belediyeler Kanunu’na göre belediyenin sosyal yapmakla sorumlu olduğunu söyledim. Bana belediyenin icralık olduğunu, bu nedenden dolayı böyle karar alındığı söylendi. Beni mağdur ettiler “dedi. 

BELEDİYE MAKAMI AĞLAMA DUVARI DEĞİL 

Belediye makamının ağlama duvarı olmadığını söyleyen görme engelli Aksu,” Ben vatandaşım,  hizmet bekliyorum. Bende kendisine oy veren bir vatandaş olarak bu mağduriyeti yaşıyorum. Halkımız bunu bilsin. Belediye başkanlığı makamı ağlama duvarı değil. Hizmet makamıdır. Yerel yöneticiler, sorunları çözmekle mükelleftir “diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu