Hilmi EKER Atakum Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı!

Bugün düzenlenen basın toplantısıyla bu önemli kararı duyuran EKER, katılım sağlayan gönül dostlarına teşekkürlerini iletti. Basın açıklamasında, Filistin ve Gazze’de yaşanan acımasız katliamın derin bir üzüntü yarattığını vurgulayan EKER, bu insanlık dramına karşı durmanın herkesin sorumluluğu olduğunu belirtti.

 

 

Üniversite yıllarından itibaren sivil toplum, iş hayatı ve siyasette aktif bir rol üstlenen EKER, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özgüven aşılayan liderliği altında, AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları’nda görev aldı.

 

Atakum’da AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlenen, Samsun İl Başkan Yardımcılığı ve Çevre Şehir Kültür Başkanlığı gibi önemli pozisyonlarda bulunan EKER, şu anda Mimar ve Mühendisler Grubu Samsun Şube Başkanlığı görevini sürdürüyor. Ayrıca özel iş hayatında mühendislik ve mimarlık alanında faaliyet gösteren bir firması bulunan EKER, şehrin dinamiklerini tanıma ve hizmet anlayışını şekillendirme konusunda geniş bir deneyime sahip.

 

 

“Ak Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığı”nı açıklamaktan büyük gurur duyan EKER, “Atakum Bizimle” sloganiyle yola çıktıklarını ve belediye çalışmalarının bir ekip işi olduğunu vurguladı. Güçlü, teknik, bürokratik ve siyasal bir ekip ile çalışmaya hazır olduklarını ifade eden EKER, projeleri ve mühendislik kabiliyetiyle Atakum’u daha da geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

 

 

Uzun yıllardır süren mücadelesinde kendisini yalnız bırakmayan ailesine, sevgili eşine, biricik oğluna ve dava arkadaşlarına teşekkür eden EKER, “Atakum Bizimle” diyerek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine kadar çalışmalarını sürdüreceklerini ve projelerini paylaşmaya devam edeceklerini söyledi. “Başarıyla dolu bir geleceğe yürümek için hazırız. Sağolun, var olun. ‘Atakum Bizimle'” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu