İlkadım Belediyesi borç içinde..! Projeler Durdur..! – 5439

İlkadım Belediyesi borç içinde..! Projeler Durdur..!

Samsun’da İllkadım Belediyesi eski Başkanı Erdoğan Tok’un görevi 31 Mart sonrası Necattin Demirtaş’a devretmesi sonrası, ilçede hayata geçirilen projelerden bazıları durduruldu. Belediye de ki personellerinde maaşlarının yüzde 25’i eksik ödenirken, durdurulan projelerin ne olacağı merak ediliyor. 

PROJELER NE OLACAK?

31 Mart yerel seçimlerinde İlkadım Belediyesi’ni Cumhur İttifakı’nın adayı AK Partili Başkan Erdoğan Tok’tan devralan İYİ Partili Necattin Demirtaş, belediyenin borcunu 264 milyon lira olarak açıklamış, kaynak yaratmak için belediyeye ait iki hizmet binasının satışı kararını almıştı. Belediyede personelin maaşları yüzde 25 eksik yatırılırken, eski başkan Erdoğan Tok döneminde hayata geçirilen projelerden bazıları durdu. Projelere ne olacağı bilinmiyor. 

KÜLTÜR MERKEZİ VE KÜLLİYE DURDU 

Samsun İlkadım’da Unkapanı Kültür Merkezi, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında yıkılmış, Haziran ayında ise düzenlenen törenle yeni projenin temelleri atılmıştı. 16 bin metrekare alana inşa edilmeye başlanan kültür merkezinin 15 milyon lira mal olması planlanırken, 5 katlı binanın yapılmış karkas şeklindeki inşaatı alınan kararla durduruldu. Yine İllkadım Belediyesi eski Başkanı Erdoğan Tok döneminde hayata geçirilen Ihlamur Cami Külliye projeside durduruldu. Caminin tamamlanması için cami yaptırma derneği, işlek caddelere ilanlar astı. İki projenin ne olacağı ise bilinmiyor. 

HHALK

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu