Patronlar Maaşını İsteyen İşçiye Dayak Attı! – 8055

Patronlar Maaşını İsteyen İşçiye Dayak Attı!

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde maaşını isteyen bir işçi arkadaşlarının gözü önünde patronları tarafından acımasızca dövüldü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri iki patronu gözaltına alıp emniyete götürdü. Ayrıca işyerinde çok sayıda yabancı uyruklu işçinin kaçak bir şekilde çalıştığı tespit edildi. İşçiler polisten saklanmak için yangın merdivenlerini kullanarak çatı katına kaçmaya çalıştılar.

Olay İstanbul Sultangazi ilçesinde meydana geldi. Suriye uyruklu bir işçi, bir iş merkezinde tekstil atölyesinde işe başladı. Ancak atölyenin sahibi 2 patrondan, 1 aylık maaşını bir türlü alamadı.

Patronlardan maaşını istemeye giden Suriyeli genç ile patronlar arasında tartışma çıktı. Söz ile başlayan tartışma yerini kavgaya bıraktı. Atölyenin sahipleri diğer işçilerin gözlerinin önünde Suriyeli genci acımasızca dövdüler.

İki kişinin elinden kurtulan Suriyeli genç kendisini zorlukla dışarıya attı. Polisi arayıp kendisinin darp edildiğini ihbar etti. Polis kısa sürede olay yerine intikal etti ve ambulansı çağırdı.

Atölyede inceleme yapan polis ekipleri iki patronu da gözaltına aldı. Bu arada atölyede çok sayıda yabancı uyruklu kişinin de çalıştığı tespit edildi. Kaçak olarak çalışan işçiler polislerden kaçmak için yangın merdivenlerinden atölyenin çatısına çıkmaya çalıştı. İşçilerin bu halleri kameralara yansıdı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu