İYİ Parti Samsun İl Başkan adayı Önder Fatih Şenol Projelerini Anlattı! – 10797

İYİ Parti Samsun İl Başkan adayı Önder Fatih Şenol Projelerini Anlattı!

İYİ Parti lideri Meral Akşener 28 Ocak’ta Samsun’a geliyor. Samsun’da ilçe genel kurullarını gerçekleştirilen İYİ Parti’de 7 Ocak’ta yapılacak İl Genel Kurulu’nun Genel Başkan Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleştirileceği belirtildi. İYİ Parti Samsun İl Başkan adayı Önder Fatih Şenol, “Vizyon ve Hedefler” temalı düzenlediği toplantıda projelerini anlattı.

Toplantıya İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ömer Süslü, Ayvacık, Canik, Çarşamba, İlkadım, Salıpazarı, Tekkeköy ve Terme İl Delegeleri, Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin, Tekkeköy İlçe Başkanı Gülay Aydın, Terme İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız ve İYİ Parti Samsun eski İl Başkanı Recep Güleroğlu katıldı.

İYİ Parti Samsun İl Başkan adayı Önder Şenol, 28 Ocak tarihinde yapılacak seçimde ‘İl Başkanı’ olması halinde partiye 5 katlı il binası, aş aracı, gösteri ve sosyal etkinliklerde kullanılmak üzere bir TIR ile bir minibüsü kazandırmak üzere şimdiden hazırladığını belirtti ve Aş aracı, gösteri ve etkinlik TIR’ı ve minibüsü kapıda sergiledi.

PROJELERİNİ ANLATTI
“5 katlı İl Başkanlığı binası kazandıracağız. Gençlerimize ve kadın kollarımıza birer kat vereceğiz. Toplantılar için salonlarımız olacak. Binanın alt katı, ilçelerimizden özellikle gece saatlerinde gelen ve kalacak yer bulmakta zorlanan partililerimiz için misafirhane olacak. Biz 5’inci yılımızı kutlayacağız. Fakat Samsun’da partimizin bir minibüsü yok. Bu eksikliği de giderdik. Şimdiden ihtiyacı karşılayacak bir minibüs aldık. Yine sosyal etkinliklerde ve ilçelerde kullanılmak üzere aş aracımızda hazır. Ve miting ve çeşitli gösterilerde kullanımak üzere TIR’ımızı da hazırladık. Bununla birlikte ilçe teşkilatlarımıza göreve gelmemiz halinde kira desteği vereceğiz.”

Önder Şenol ayrıca ilçe başkanları ve partililerin açıklamaları ile Genel Başkan Meral Akşener’in grup toplantılarını takip edebilmeleri için android telefonlar için bir de uygulama hazırladıklarına dikkati çekti. Şenol, Samsun’un 17 ilçesi için de ’17 proje’ sözü verdi.

“BENİM HİÇBİR HESABIM YOK”
“Vizyon ve Hedefler” temalı düzenlediği programda projelerini başlıklar halinde açıklayan İYİ Parti Samsun İl Başkan adayı Fatih Şenol, “Samsun için İYİ şeyler yapacağız” mesajını verdi. Şenol, projeleri hazırlarken ve hayata geçirirken her zaman ekip ruhuyla hareket ettiklerini ve edeceklerini belirterek, hamaset yaparak değil, somut ve ispatlı projelerle delegelerin karşısına çıktıklarını ifade etti. Şenol, “Benim başka hiçbir hesabım yok” dedi.

Başkan adayı Önder Fatih Şenol; şunları söyledi: “Çıktığım bu onurlu yolda, kendimi ve projelerimi anlatabilmek benim için çok önemliydi. Paylaştığım projeler, ilçe teşkilatlarımızın iktidar olanaklarına karşı verdikleri mücadelede daha güçlü olmaları adına geliştirilmiş projelerdir. Eleştirdiğimiz tek adamlığa, liyakatsizliğe ve kayırmacı anlayışa inat birlikte yöneteceğiz. Vizyoner, yenilikçi ve kurumsal olacağız. Yüksek katılımcı bir yönetim anlayışını tesis edeceğiz.”

FARK YARATACAĞIZ
İYİ Parti Samsun İl Başkan adayı Önder Fatih Şenol, projelerini şöyle açıkladı; “Toplam 830 metrekare olan binamızın giriş katını, üyelerimiz, delegelerimiz ve misafirlerimiz için bekleme salonu olarak tasarladık. En üst katını da kafeterya olarak planladık. Burada 24 saat çayımız, çorbamız olacak. İYİ TIR Projesi ile hem fark yaratacağız hem de ilçelerimizde güçlü bir propaganda aracı olarak kullanacağız. Yine bu TIR’ımızla açık hava toplantıları, gençlik festivalleri, konser etkinlikleri, üye katılım törenleri ve benzeri birçok etkinlikler gerçekleştireceğiz. İYİ MİNİBÜS projesini çok önemsiyoruz. İlçelerimizin hizmetine tahsis edeceğiz. Birlikte çıktığımız bu kutlu yolda birlikte yol alacağız.”

MOBİL AŞEVİ 17 İLÇEDE OLACAK
‘İyi Samsun Mobil Aşevi’ aracımızda çorba, tavuklu pilav, lokma tarzı yemekler yapılabilecek. Mobil aracımızla pazar yerlerinde ilçe meydanlarında halkımızın yemek ihtiyaçlarını karşılamış olacağız. İnşallah AK Parti’nin helvasını bu araçta kavuracağız. Bir diğer projemize ‘Güneşin Kadınları’ ismini verdik. Genel Başkanımız tarafından geliştirildi. Onun hayalini Samsun’da gerçekleştireceğiz. Bu projemizle kadın kooperatiflerini hayata geçireceğiz. Kadınlarımızın ürettikleri ürünleri hem internet ortamında tanıtımını sağlayacak hem de İYİ TIR’ımızla 17 ilçemizde ve çevre illerde halkımızla buluşturacağız. Kadınlarımız üretecek, bizler de onların üretimine değer katacağız.

17 İLÇEYE ORMAN PROJESİ
‘İyilik Ormanları ve İyi Pati’ isimli projemiz ile 17 ilçede 17 hatıra ormanı hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Üyelerimiz adına birer fidan dikeceğiz. Her yeni üye için yeni bir fidan daha dikeceğiz. Üye sayımız arttıkça ormanlarımız yeşerecek ve İYİ Partimiz de büyüyecek. Beslenme ve sağlık yönünden zayıf olan hayvanlara sahip çıkarak rehabilite edilmeleri için gerekli bütün çalışmaları yürüteceğiz. ‘İyi Masa’da uzman arkadaşlarımızın katkılarıyla sağlık, hukuk, eğitim gibi alanlarda üyelerimizin birçok sorununa hızlı ve etkin bir çözüm sunacağız.

KİRA DESTEĞİ
‘İyi Akademi ve Eğitim Merkezi’nde alanında uzman eğitimciler ve konuşmacılarla birlikte Genel Merkezi’mizin katkılarıyla siyaset, ekonomi, bilim, sanat ve özellikle seçim güvenliği gibi konularda seminer ve eğitimler vererek, teşkilat üyelerimizi bilgilendireceğiz. ‘İyi Mobil’de tüm parti faaliyetlerimiz bu platform içerisinde yer alarak anlık olarak paylaşılmış olacak. Birçok ilçemizde ofislerimizin kira, elektrik, su giderlerinin karşılanmasında bazı sıkıntılar yaşandığını gördüm. Kira desteği vereceğiz. Bütçe planımızı da oluşturduk.”

LOCA PROJESİ
İYİ Parti Samsun İl Başkan adayı Önder Fatih Şenol, “Beni en çok heyecanlandıran bir diğer projemiz ise ‘İyi Locam’ ismiyle Samsunspor’umuza sağladığımız projedir. Kaynağımız hazır. Locamızın yerini de belirledik. Samsunspor’u büyük bir coşkuyla destekleyeceğiz. İnşallah Genel Başkanımız Meral Akşener’i Samsun’a davet ederek, şampiyonluğu birlikte kutlayacağız” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu