Kavaklı Çocuklara Yılanlı Show – 10796

Kavaklı Çocuklara Yılanlı Show

Kavak Otogar Meydanında başlayan ve yaklaşık 10 günden buyana süren Erzurum Yöresel Ürünler ve Çağ Kebap Yemek Şenliği hergün birbirinden farklı etkinlik ve gösterilerle Kavaklılara unutulmaz anlar yaşattı.
İlçede yapılan şenliğin 9.gününde sergilenen yılanlı gösterilerle ise yürekleri adeta ağıza getirdi. Şenlik kapsamında Kavak Otogar Meydanında getirilen dev Yılanla yapılan gösteri İlçe halkından tam not aldı. Bakıcısının omuzlarında gösteri alanına getirilen Yılana çocukların da ilgisi büyük oldu. İlk kez bu kadar büyük bir yılanı yakından görme fırsatı bulan çocuklar gösteri sonrası bakıcının gözetiminde yılana dokunarak sevdiler.

Kavaklı vatandaşlar ilçeye böyle bir etkinlik yaşattığı icin Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoglu’na teşekkür ederlerken organizatör Mehmet Gözütok’ da ilcede yaptıkları organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek ” Kavak’ta 9 gün boyunca cok güzel bir Şenlik gerçekleştirdik.Bir yandan ülkemizin çeşitli yörelerine has ürünleri Kavaklı hemşehrilerimizle buluştururken diğer yandan da düzenlenen sirk ve Yılan showlarımızla  Kavaklı  çocuklara unutamayacakları gösteriler yaşattık. Çocuklarımız kendileri için yapılan gösteri sonrası belkide hayatlarında ilk kez bir yılana dokunarak sevme fırsatı buldular. Dilegimiz bundan sonraki etkinliklerimizde Kavaklı hemşehrilerimizi ve çocukları daha zengin ve farklı gösterilerle buluşturmak olacaktır” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu