Fatih İstif Makina, TÜYAP 2023 İnşaat Fuarı’nda!

Bölgenin öncü forklift ve vinç kiralama firması olan Fatih İstif Makina, 4 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan TÜYAP 2023 İnşaat Fuarı’nda yerini alıyor. Çeyrek asrı aşkın tecrübesi ve ilk günkü hizmet aşkını koruyan genç dinamik ve işinin ehli kadrosu, yeni teknoloji ürünü makina ekipmanları ile hizmet veren veren Fatih İstif Makina Vinç Kiralama Forklift – Manitou Kiralama Makaslı- Eklemli Platform Kiralama Forklift Satış – Yedek Parça alanlarında ”Dünden Bugüne Daima Yükünüzü Paylaşıyoruz” sloganı ile inşaat sektöründen her zaman adından söz ettirmiş bölgede inşaat sektörünün aranan ismi olmayı başarmıştır.

Fuarın önemli katılımcıları arasında yer alan Fatih İstif Makina, bu etkinlikte ziyaretçilerine forklift kiralama, vinç kiralama, manitou kiralama, istif hizmetleri, sepetli platform kiralama, eklemli platform kiralama ve makaslı eklemli platform kiralama forklift satış ve yedek parça gibi hizmetlerini tanıtacak. Saatlik, günlük, aylık ve yıllık kiralama planlarıyla uygun fiyat ve kaliteli hizmet sunan şirket, müşterilerinin beklentilerini karşılamak için 7/24 kesintisiz hizmet anlayışını benimsemektedir.

TÜYAP 2023 İnşaat Fuarı’nda Fatih İstif Makina standını ziyaret ederek, sektördeki en kaliteli ve en yeni iş makineleri ile tanışma fırsatını yakalayabilirsiniz. Vizyonlarını sürekli yeniliklere ayak uydurarak ve bu yenilikleri değerli müşterileri ile buluşturarak gerçekleştiren şirket, güvenli hizmet anlayışını da bölge de tek kanca altı sigortası ile kiralama yapan firma özelliği ile tescillemiştir. Bölgenin en kapsamlı makina parkını elinde bulunduran Fatih İstif Makina Sizleri de standına davet ediyor.

Fatih İstif Makina’nin misyonu, insan gücüyle altından kalkılamayacak işler için uygun iş makinelerini uygun fiyatlarla ve tecrübeli ekibiyle kiralayarak sektörde fark yaratmaktır. Fuar süresince 7 gün 24 saat hizmet veren şirket, sektördeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.

TÜYAP 2023 İnşaat Fuarı’nda Fatih İstif Makina’nın standını ziyaret etmeyi unutmayın! En yeni iş makineleri ve uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunan şirketle tanışarak, inşaat projelerinize değer katacak çözümler keşfedin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu