AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan: Türkiye Yüzyılı Kadınların ve Ailenin Yüzyılı Olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmaları kapsamında aktif bir şekilde programlarını sürdürüyor. Karaaslan, İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen Kadın Seçmen Buluşması’nda yaptığı konuşmada Türkiye Yüzyılı'nın kadınların ve ailenin yüzyılı olacağını söyledi.

Karaaslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti’nin toplumun tüm kesimlerine yönelik çok sayıda reform niteliğinde adım attığını ve hayatlarını kolaylaştıran düzenlemeler yaptıklarını vurguladı. Geçmişte kız çocuklarının eğitim hakkının ellerinden alındığı, inanç ve yaşam tarzı nedeniyle genç kızların üniversite kapılarının kapandığı bir Türkiye’den bugüne kadar ciddi mesafe kat edildiğini belirten Karaaslan, artık kız çocuklarının ve kadınların her türlü hakkını özgürce kullanabildiği bir döneme gelindiğini ifade etti.

MİLLİ VE MANEVİ VARLIĞIMIZ TEHDİT ALTINDA

Karaaslan, aynı zamanda birtakım sapkın akımların aile ve gençlik üzerinde ciddi tehditler oluşturduğuna dikkat çekti ve bu tehditlerin milli ve manevi varlığımız için bir tehdit olduğunu söyledi. Aile müessesesinin altının oyulması, çocukların ve gençlerin bu tuzakların pençesine düşürülmesi için son dönemde kampanyaların hız kazandığını belirten Karaaslan, gençlerin ve ailelerin desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Bu nedenle, Türkiye Yüzyılı vizyonlarında aileye önemli bir yer ayırdıklarını ve yeni dönemde de bu çabalara devam edeceklerini belirtti.

Samsun’un kadınlarının Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda atılan ilk adımıyla tarihi bir görev üstlendiğini hatırlatan Karaaslan, kadınların ve Samsun’un her türlü girişime karşı dimdik durduğunu ve ülkenin kazanımlarını koruduğunu ifade etti. Karaaslan, bu değerlerin korunması için kadınların ve Samsun’un yine esaslı bir ders vereceğine inandığını sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu