Mansur Yavaş ”Halkımıza Hesap Veriyoruz!” – 8101

Mansur Yavaş ''Halkımıza Hesap Veriyoruz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş göreve geldiği ilk günden itibaren yapılmış olan faaliyet ve çalışmaları bir kitapçıkta buluşturarak ”Mansur Yavaş ile 200 gün” olarak kamuoyuna sundu.

Mansur Yavaş’ın görevi gelmesiyle beraber Ankara Büyükşehir Belediyesinin tüm birimlerinde ihaleler canlı yayın olarak yayınlandı ve aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediyesinde tasarruf tedbirleri altında yapılan bütün faaliyetleri kamuoyuna bilgi dahilinde ilerleme kaydedildi.

Yayınlanmış olan kitapçıkta, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin içinde bulunmuş olduğu tüm projeler geniş bir şekilde yer aldı. Belediyeye bağlı olan ASKİ ve EGO Genel Müdürlüğünün de bilgileri ayrıntılı bir şekilde yer almaktadır.

Mansur Yavaş ile Ankara Büyükşehir Belediyesinde, tasarruf tedbirleri ile beraber 200 gün içerisinde kısa süreli olan borçların 305 milyon 821 bin 757 TL’lik kısmının ödendiği raporda yer almaktadır.

Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına gelmesi ile beraber göreve gelen kişilerin atamaları kitapçık içerisinde detaylı bir şekilde yer almaktadır. Aynı zamanda belediyenin internet sitesinden bu verilere erişilebilecek. Aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarına ve basın kurumlarına da gönderileceğini yer almaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu