MCR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur: 2023 Yeni Projelerimizin Yılı Olacak – 10799

MCR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur: 2023 Yeni Projelerimizin Yılı Olacak

Yeni yıla sayılı günler kala MCR Grup çalışanları Yeni Yıl yemeğinde bir araya geldi. Ekip ruhu içinde başarılı bir yıl geçirdiklerini söyleyen Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur,” Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte el ele vererek önümüzdeki yılda çok güzel projelere birlikte imza atacağız” dedi. 

“BİRÇOK PROJEYE İMZA ATTIK”

MCR Şirketler Grubu çalışanları için geleneksel hale gelen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen yeni yıl yemeğinde bir araya geldi. Mastika Restorant’ta gerçekleştirilen yeni yıl yemeğinin açılış konuşması yapan MCR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur,  “Bir yılı geride bıraktık. Bu süre içerisinde, takım ruhu ile çalışarak iyi kötü, yağmur, çamur, sıcak, soğuk demeden hep beraber katkı sağlayarak MCR GRUP ailesi ile birçok projeye imza attık. Bitirilen her proje bizim referansımızdır’’dedi

“YENİ PROJELERİMİZ OLACAK”

Yeni yıl ile birlikte yeni projelerin başlayacağını belirten Mucur, ‘’ 2023 yılında şehrimizde ve ülkemizin çeşitli bölgelerinde güzel projelerimiz olacak.   MCR Grup ailesine yeni yol arkadaşlarımız katılacak. Marka değerimiz her geçen gün artıyor. Bu beni daha çok heyecanlandırıyor. Bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.   Sizlerin, ailelerinizin ve tüm sevdiklerinizin yeni yılını kutluyor, sağlık ve mutluluklar dilerim” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu