Mermer Deseninin Doğal Kokusu Ve Minimal Havası – 5945

Mermer Deseninin Doğal Kokusu Ve Minimal Havası

Hem bebeklerin oyun oynamak için en sevdiği yer, hem de dekorasyonunun bir parçası haline gelen Larisa and Pumpkin, son birkaç yıldır dekorasyon trendlerini altüst eden mermer deseninin doğal dokusunu ve minimal havasını top havuzlarına taşıyor.

Bebeklerin en sevilen oyun arkadaşı olmaya aday Larisa and Pumpkin, top havuzu koleksiyonuna mermer desenini ekledi! Larisa and Pumpkin, son birkaç yıldır dekorasyon trendlerini altüst eden mermer deseninin doğal dokusunu ve minimal havasını top havuzlarına taşıyor. Modern tasarımların en büyük destekçisi mermer desen, Larisa and Pumpkin top havuzlarında şıklık ve işlevselliği bir araya getiriyor.

Larisa and Pumpkin, minikleri eğlendirirken gelişimini de destekleyen kaliteli ve güvenli aktivite ürünleri tasarlıyor. Bebekleri saatlerce eğlendirmekle beraber onların hem kaba hem de ince motor becerilerini geliştiren Larisa and Pumpkin’in yeni mermer desenli top havuzu keşfedilmeyi bekliyor.

CE sertifikalı toplar, toksik olmayan ve azo boyar madde içermeyen plastikten üretiliyor. Çocuklara güvenli ve kokusuz bir oyun alanı sunan top havuzu, %95 pamuk ve %5 elastan kumaş ile kaplanıyor, fermuarlı kılıfı sayesinde de kolayca çıkarılarak çamaşır makinesinde yıkanabiliyor. Kullanılan yumuşak sünger, çocuğun her geçişinde kolay ve güvenli erişim sağlamak için doğal olarak deforme oluyor ve tekrar güzel görünümüne kavuşuyor.

Larisa and Pumpkin, 2015 yılından bu yana Türkiye’deki ebeveynlerin bebeklerini en iyi şekilde yetiştirmeleri için kaliteli, güvenli ve sağlıklı ürünler sunarak anne – bebek sektörünün önemli oyuncularından biri haline gelen YG Group tarafından tamamen Türkiye’de üretiliyor. Şu anda annedukkan.com, shop.buseterim.com.tr, kidslivingetc.com, vibel.com.tr, bebekhouse.com, keyifbebesi.com.tr ve boobebek.com internet siteleri ile BT Shop, Bee eat.play.love, Kids Living etc., Miya Miya Design, Bebek House, Milk Antalya, Vibel & More, Le Petit 100 ve Moots Concept Store Mersin Marina mağazalarında satışta olan Larisa and Pumpkin top havuzları, kısa bir süre içerisinde farklı online ve fiziksel mağazalarda da yerini alacak.

Larisa and Pumpkin’in top havuzlarının dekupe ve lifestyle görselleri ile güncel fiyat ve içerik bilgilerine http://bit.ly/LarisaAndPumpkin2019 linkinden ulaşabilirsiniz.

Daha fazla ilham almak istiyorsanız Larisa and Pumpkin’in sosyal medya hesaplarını inceleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu