Neomarin Alışveriş Merkezi’nin Güvenliği EFM’ye Emanet – 6646

Neomarin Alışveriş Merkezi’nin Güvenliği EFM’ye Emanet

Süzer Grubu’nun değer ve prensipleri ışığında tesis yönetimi ve servis hizmetleri alanlarında faaliyetlerini sürdüren EFM Tesis Yönetimi, müşteri portföyünü hızla genişletiyor.

Hizmet verdiği şirketlere İstanbul’un en beğenilen ve en çok ziyaret edilen AVM’lerinden Neomarin AVM’yi de ekleyerek güvenlik hizmeti sağlayacak olan EFM, bu alandaki müşteri sayısını da her geçen gün artırıyor. EFM; güvenlik hizmeti kapsamında güvenlik danışmanlığı, risk analizi hazırlanması, bina güvenliği, fiziki güvenlik, önleyici güvenlik hizmeti gibi hizmetler sunuyor.

Alışveriş merkezlerinden plazalara, konutlardan fabrikalara kadar her türlü servis hizmeti ile tesislerin yönetimini, teknik bakımını, profesyonel temizlik hizmetlerini, peyzaj düzenlemelerini ve işletmesini uzman bir kadro ve profesyonel bir anlayışla gerçekleştiren EFM; Tesis Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi ve Proje Yönetimi olmak üzere 3 ana hizmet kategorisinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Leed Breeam ve DGNB gibi çevre dostu sertifikalarla Yeşil Tesis Yönetimi anlayışını Türkiye’de ilk uygulayan firmaların başında gelen EFM, üstün nitelikli bir hizmet yapısı inşa ederek müşterilerine değer katan çözümler üretmeyi amaçlıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu