Öfkesine Yenilen Anne Dayanamayıp Çocuğunu Öldürdü – 7854

Öfkesine Yenilen Anne Dayanamayıp Çocuğunu Öldürdü

Konya’da bir anne bebeğini beslerken mamanın solunum yollarını tıkayıp nefessiz kalan çocuğunu hastaneye kaldırdı. Tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitiren iki buçuk aylık İsmail bebeğin annesi Fatma kaynak çocuğun sürekli olarak ağladığını ve öfkesine yenilerek bebeğini yastıkla boğarak öldürdüğünü ağlayarak itiraf etti.

 

Meydana gelen dehşet verici olay Konya’nın Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler temsili sokakta oldu. Kaporta dükkânında çalışan eşini arayarak çocuğun yemeğini yedikten sonra nefessiz kaldığını dudaklarının morardığını ve hareketsiz kaldığını söyledi.

 

Hemen taksiyle evine gelen Ahmet kaynak çocuğunu kadın doğum uzmanı ve pedagog olan Dr. Ali Kemal’in yanına getirdi bütün doktorların yaptıkları muayene sonucunda bebeğin öldüğü anlaşıldı.

 

Kadının şüpheli hal ve hareketleri polisin dikkatini çekti. Soruşturmayı derinleştiren polisler istedikleri sonucu alarak kadının gözyaşları içerisinde bebeğini çok ağladı diye boğarak öldürdüğünü itiraf etti

Kaynak kolluk kuvvetlerine şu şekilde ifade veren cani anne olayı gözyaşları içinde itiraf etti. Çocuğa yemeğini yedirip yatırdım sonra ağlamaya başlayınca önce minderi yüzüne koydum hiçbir baskı yapmadım. Daha sonra tekrar ağlayınca minderi yüzüne baskı yaparak susturmayı denedim. Bir süre sonra yanına gittiğimde kalbinin atmadığını ve nefesinin kesildiğini fark ettim. Yaptıklarımdan dolayı çok pişmanım dedi. İsmail bebek musalla kabristanlığına defnedildi anne ise tutuklanıp cezaevine kondu        

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu