Peli DK ile estetik ve fonksiyonel kapılar – 6977

Peli DK ile estetik ve fonksiyonel kapılar

Parke sektöründe uzun yıllardır var olan Peli Parke ürün gamında yeni bir konsept açarak kapı üretimine başladı. Ürünlerinin en önemli tamamlayıcısı olarak gördükleri kapıların üretiminin, kendi tasarım-kalite anlayışıyla gerçekleşmesi gerektiğine inanan Peli Parke, kapı üretimine de bu anlayışla karar vermiş oldu. 

Peli DK’nın en önemli özelliği aynı kapı modelinde parke ve süpürgeliklerinin de olması. Bu konuda bir ilke imza atan marka bu özel tasarım kapıları ile de dikkatleri üzerine çekip sektörde yeni bir anlayışa imza atmış oldu. Kapı Koleksiyonu’nda 3 ayrı konsept yaratan Peli Parke farklı yaklaşımlara hitap ederken, ürünlerinin kombinasyon olasılığını da yükseltmeyi başardı. Koleksiyonda Doğu-Doğa-Doğallık konseptinin ön planda olduğu dekoratif kapılar, İskandinav Style, Dynamic Style, Prismatic Style adıyla tanıtıldı. 

HER BİRİNDE BAŞKA HİKAYE

Adını İskandinavya kültüründen alan kapılar yaşam alanlarına sıcak, samimi bir ortam yaratırken, doğal yapısıyla sürekli yenilenen, yaşayan bir unsur gibi ortamda var olmayı başarıyorlar. Koleksiyon, yüzeyindeki görünümü dokunduğunuzda hissetmenize olanak sunuyor. Aynı zamanda parlak ve matlığı yani karşıtlığı mekana hakim kılıyor. Bu tasarımlarda, yağmurun ritmini, karın sessizliğini, sonbahar yapraklarının sesini, lüksün zarafetini, gençliğin dinamizmini ahşabın en doğal haliyle mekanlarınıza taşıyabilirsiniz.

Peli Parke’nin üretimine başladığı iç mekan kapıları sektörde fark yaratıyor

Sektöre yeni bir kapı açan Peli Parke, estetik ve fonksiyonel kapıların üretimine başlarken, yeni dekoratif iç mekan kapılarının sektörde benzeri olmadığı belirtildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu