Peli Parke’den Üretim Tesislerinde İftar – 6983

Peli Parke'den Üretim Tesislerinde İftar

Vezirköprü Orman Ürünleri, üretim tesisinin bahçesinde büyük bir iftar yemeği düzenledi. Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde düzenlenen iftar yemeğinin ev sahipliğini Turanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Turan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Turan, Yönetim Kurulu Üyesi Budak Turan, Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Turan, Üretimden Sorumlu Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Kenan Özer yaptı.

Turanlar Grup’un iftar yemeğine Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,Eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Suat Binici, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve Hayati Tekin,Vezirköprü İlçe Garnizon Komutanı M. Selçuk Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Fişekçi, iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

VEZİRKÖPRÜ VATANIMIZ OLDU

Turanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Turan, “Ben artık Vezirköprülülere hemşerim diye bakıyorum çünkü bizim Vezirköprü’ye gelişimizin 20’nci yılı. Burası artık bizim vatanımız oldu. Sizlerle geçen 20 yılda sizleri sevdik. Sizler de bizlere alıştınız. Hep birlikte bu tesisi ileriye götürdük ve büyük bir işletme haline getirdik. Bu akşam burada hep beraber olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

BATI’DA KAZANIP DOĞU’YA YATIRIM YAPIYORUZ

Yönetim Kurulu Üyesi Murat Turan ise 20 yıl önce Vezirköprü Orman Ürünleri’ni özelleştirmeden devraldıklarını ve 20 yılda yaptıkları yatırımlarla işletmeyi entegre bir tesis haline getirdiklerini söyledi. Turan, 20 yıldır batıda kazanıp doğuya yatırım yapan bir aile kuruluşu olduklarını ifade etti. Orman ürünleri ve inşaat yapı malzemelerinde faaliyet gösterdiklerini belirten Turan, Vezirköprü Orman Ürünleri Türkiye’nin en büyük orman ürünleri üreten kuruluşlarından biri olduğunu ve tek bir noktada bu kadar fazla ürünün üretildiği dünyadaki ender kuruluşlardan olduklarını sözlerine ekledi.

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük entegre orman ürünleri sanayi tesislerinden olan Vezirköprü Türkiye’de satılan yüz milyon m2 parkenin yüzde 20’sini üretiyor.

1953 yılından bu yana yerli sanayici firma olan Turanlar Grup bünyesine 1995’te dahil olan Vezirköprü Orman Ürünleri Samsun’da bölge halkının istihdamına da büyük katkılar sağlıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu