Peli Parquet Ailesi İftarda Buluştu – 6972

Peli Parquet Ailesi İftarda Buluştu

Vezirköprü Orman Ürünleri’nin bünyesinde yer alan ve tüm dünyaya birçok sektörel ürünün ihracatı yapan Peli Parquet’in üst yönetimi ilk defa Samsun’da basın mensuplarıyla buluştu. Özel bir restaurantta düzenlenen iftar yemeğinde Peli Parquet’in üst yönetimi, firma çalışanları ve basın mensupları bir araya geldi.

Düzenlenen iftar yemeğine Peli Parke Satış ve Pazarlama Sorumlusu Genel Müdür Yardımcısı Orhan Delibaş, Vezirköprü Orman Ürünleri Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Kenan Özer, Peli Parke Pazarlama Müdürü Mehmet Karahasanoğlu, Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölge Müdürü Zeki Türk, Vezirköprü Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Murat Turan ve Peli Parke ailesi katıldı.

İftar yemeği sonrasında basın temsilcilerine Peli Parke’nin faaliyetleri hakkında bilgi verilirken, Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölge Müdürü Zeki Türk, “Samsun Vezirköprü İlçesi’nde parke, levha grubu, çay poşeti üretimi yapmakta olup, Samsun’dan tüm dünyaya ürün satmaktadır” dedi. 

SEKTÖRDE ÖNDE BİR FİRMAYIZ

Peli Parke Pazarlama Müdürü Mehmet Karahasanoğlu ise, “Firmamızın en büyük özelliği entegre bir tesis olmasıdır. Firmamız yaklaşık ayda 2 milyon metrekareye yakın laminat parke üretmektedir. Şu anda üretimin yüzde 90’ının çoğunu laminat parke olarak yürütmekteyiz. Firmamız sektörde Türkiye’de satılmakta olan 100 milyon metrekare laminat parkenin yüzde 20’sini sektörle paylaşmaktadır. Böyle bir kapasitenin Samsun’da ve Vezirköprü’de bulunmasının büyük önem taşıyor. Bu  tesisimizde ayrıca Türkiye’de üretilen çay poşeti kağıdı üretimi yapılıyor. Dünyada 4 tane üretim yapan tesis var. Bir tanesi Vezirköprü’de bulunmaktadır” diye konuştu. 

Vezirköprü Orman Ürünleri’nin bünyesindeki Peli Parquet’in üst yönetimi ilk defa Samsun’da basın mensuplarıyla iftar yemeğinde buluştu. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu