Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde Mehmet Ekmekçi görevden Alındı! – 5542

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde Mehmet Ekmekçi görevden Alındı!

Samsun Büyükşehir Belediyesinde, 31 Mart yerel seçimleri sonrası Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş ile Zabıta Daire Başkanı Yılmaz Açıcı ile birlikte genel sekreter yardımcısı Fikret Vatansever’in ardından Makina İkmal ve Onarım Daire Başkanı Mehmet Ekmekçi’de görevden alındı.

Samsun Büyükşehir Belediyesinde görevden alınan genel sekreter yardımcısı Fikret Vatansever, eski başkan Zihni Şahin döneminde bu göreve gelmişti. Görevden alınan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş ile Zabıta Daire Başkanı Yılmaz Açıcı ise 19 yıl Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Yusuf Ziya Yılmaz ile uzun yıllar birlikte görev yapan iki isimdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesinde son olarak görevden alınan Makina İkmal ve Onarım Daire Başkanı Mehmet Ekmekçi’de Yusuf Ziya Yılmaz’ın ekibinde yer alan isimlerden biriydi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Makina İkmal ve Onarım Daire Başkanlığı görevinden alınan Mehmet Ekmekçi’nin izne çıktığı izin dönüşü ise daire başkanlığı görevini bırakacağı öğrenildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesinde görevden alınan Zabıta Daire Başkanı Yılmaz Açıcı’nın yerine, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ın Kocaeli’nden Samsun’a transfer ettiği Abdülkadir Dizman’ın geleceği bununla birlikte yine Kocaeli’nden Samsun’a gelecek olan Hüseyin Hakkı Akbulut’un da Samsun Büyükşehir Belediyesinde Destek Hizmetleri ve Satın Alma Daire Başkanı olarak görev yapacağı bildirildi.

SamsunKentHaber

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu