Ayanlar’ı Dünya'ya açıyor – 82

Ayanlar’ı Dünya'ya açıyor

Yaklaşık 40 yılı aşkın süredir hizmet veren Ayanlar Orman Ürünleri Limitet Şirketi, bugün başında bulunan 3. kuşak yöneticisi Ümit Ayan’ın “Kalitemiz imzamızdır” sloganı ile bir dünya şirketi olma yolunda ilerliyor.

Samsun’da 1971 yılında kurularak ticari hayatına atılan şirket gerek personel yapısına ve gerekse teknolojiye yaptığı yatırımlarla, dünya şirketi olma yolunda ilerleyen  şirketin 3. kuşak yöneticisi Ümit Ayan,  “Genç, dinamik ve hızlı karar alıp aynı hızla uygulayan bir şirket olarak bugün uluslararası pazarda kendimize oldukça iyi bir yer edindik”  dedi.

KALİTEMİZ İMZAMIZDIR

Girne Amerikan Üniversitesi’ni bitirdikten sonra şirketin yönetimini  devraldığını söyleyen Ümit Ayan, ” Şirketimizi 2011 yılından buyana ben temsil ediyorum.  Kendimize koyduğumuz hedefler doğrultusunda,  ‘Kalitemiz İmzamızdır ‘ sloganı ile taviz vermeden çalışıyoruz.  Bu özelliğimiz bizi bugün yurdun bir çok ilinde yapılanmasını tamamlamış uluslararası pazarda etkin bir biçimde yer alan şirket konumuna getirdi”  diye konuştu.

GÜVENİLİR ŞİRKET OLDUK

Ayanlar Limitet Şirketi olarak, Ukrayna’da üretimini yaptıkları keresteleri Türkiye’ye ithalat ettiklerini ve  Samsun’dan da Rusya, Belarus, Romanya, Ukrayna ,Gürcistan ve Irak pazarlarına açılarak buralarda etkin bir biçimde yer aldıklarını anlatan Ayan,  “Vizyonumuz yüksek kalite seviyemiz ve güvenirliliğimiz sayesinde bu ülkelerde yaptığımız ticaretlerde itibarımızı artırarak korumak, istikrarlı yatırımlarımızla kapasitemizi artırarak Türkiye’ye döviz girdisi kazandırmak ve onlarca ülke gencine istihdam oluşturarak ülke ekonomisine olan katkımızı artırmaktır ” dedi.

DAİMA YÜKSEK KALİTE

Ayanlar Limitet Şirketi olarak daima yüksek kalitede üretim yapmayı hedefleyen, sürekli gelişen teknolojiye ayak uyduran ve müşteri memnuniyetini  ön planda tutan kalite yönetim  sistemi şartlarına uymanın öncelikli görevleri olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ayan,  “Ülke yasaları çerçevesinde, çevreyle ilgili standartlara uygun, küresel rekabet ortamında müşteri memnuniyetini sağlayacak uygun fiyatı, istenen kalite ve zamanında teslim prensipleri ile çalışmaktayız. Ayrıca günümüzün gelişen teknolojisini çok yakından takip ederek başarımızın temeli olan çalışmalarımızı bu doğrultuda sürekli geliştiriyoruz. Hedefimiz, şirketimizin sektöründe başlattığı istikrarlı gelişim ve büyüme sürecini bundan sonraki yıllarda da müşteri memnuniyeti, kalite ve güven odaklı ilkelerinden asla taviz vermeden iç ve uluslararası pazarlarda sürdürmesidir” diye konuştu.

 

Ayanlar Orman Ürünleri Limitet Şirketi, bugün 3. kuşak yönetici Ümit Ayan’ın “Kalitemiz imzamızdır” sloganı ile bir dünya şirketi olma yolunda ilerliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu