Samsun’da su zammı geri alınsın mücadelesi devam ediyor..! – 5808

Samsun'da su zammı geri alınsın mücadelesi devam ediyor..!

Pazartesi günü Samsun Büyükşehir Meclisi’ne gelerek taleplerini meclis üyelerine iletmek isteyen bir grup vatandaş, zabıtalar ve meclis üyeleri tarafında darp edilmiş ve dışarı çıkarılmıştı. Dün ise imza dilekçesi hazırlayan vatandaşlar dilekçelerini Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi’ne verdi. 

MÜCADELE SÜRECEK

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı basın açıklamasında konuşan Büyükşehir Belediye Meclisi’nde darpa uğrayanlar arasında yer alan Hüseyin Aksoy, zam haberlerinden sonra geri çekilmesi imza kampanyaları başlattıklarını söyledi. Aksoy, “Yasal süreci başlattık, imza kampanyamız devam ediyor. Herkesin bildiği gibi Büyükşehir Belediye Meclisi’ne katılıp sözümüzü söylemek istedik. Bugün de burada bireysel dilekçelerimizle mücadelemize devam ediyoruz. Zamlar geri çekilene kadar mücadelemiz devam edecek” diye konuştu.

SORULARI SIRALADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e sorular soran Hüseyin Aksoy şöyle devam etti; “Samsun’da başkan Mustafa Demir özelinde ve Büyükşehir’deki yetkililere soruyoruz. Yönetemediğiniz kurumların faturasını vatandaşa kesmeye devam edecek misiniz? Sizden önce partinizden olan sayın Zihni Şahin suya indirim yapmıştı. Seçimlerin hemen ardından zam yaptınız. hangi başkan hesap bilmemektedir? SASKİ’nin borcu olduğu söyleniyor. SASKİ’yi borçlandıranlarla ilgili yaptırım uyguladınız mı? Büyükşehir Belediyesi’nin toplantısında vatandaşa saldıran meclis üyelerinizle ilgili ne yapmayı düşünüyorsunuz? Halkın talebi ortadadır. Halkın isteklerini dinleyecek misiniz? Yoksa dediğim dedik şekilde belediyeyi yönetmeye devam mı edeceksiniz? Bu sorulara cevap arıyoruz” ifadelerini kullandı. 

HHalk

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu