Samsun’da Suya İndirim Gelecek Mi? Abdurrahman Çamaş Suya İndirim dedi Nihat Soğuk SASKİ’yi İşaret Etti

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kentte gerçekleştirilecek projeler için kredi talebi gündeme gelirken, çalışmaların daha planlı yürütülmesi için de birçok adım atılmasına yönelik konular da ele alındı. MHP Grup Başkanı Abdurrahman Çamaş suya indirim konusunu gündeme getirirken, Nihat Soğuk SASKİ'yi işaret etti.

Samsun’da suya yapılan zamlar gündemden düşmezken Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında Samsun Büyükşehir Belediyesi MHP Meclis Üyesi Abdurrahman Çamaş, suya indirimi gündeme getirdi. Bu konu hakkında konuşan Nihat Soğuk suya indirim için SASKİ’yi işaret etti.

3 KİŞİLİK AİLENİN SU GİDERİ 600 LİRA

Meclis sonunda Samsun Büyükşehir Belediyesi MHP Meclis Üyesi Abdurrahman Çamaş ise su tüketim bedellerine indirim yapılmasını talep etti. Abdurrahman Çamaş, “Su tüketim bedellerinin TEFE-TÜFE’ye göre endekslendiğinde 3 kişilik ailenin su giderinin 600 lira olduğu hesaplanıyor. Biz sayın başkanımızdan ve SASKİ yetkililerden bu işe ehemmiyet göstermelerini insanların en doğal hakkı olan suyu kullanmakta biraz daha maliyetleri düşürebiliyorlarsa düşürmelerini temenni ediyoruz. Buna bir çözüm bulsun yetkililerimiz ve su gibi aziz olsunlar” dedi.

NİHAT SOĞUK SASKİ’Yİ İŞARET ETTİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk da “Önümüzdeki günlerde yapılacak SASKİ Genel Kurulu’nda daha detaylıca bunları konuşacağız” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu