Manchester United Neymar'ı istiyor – 65

Manchester United Neymar'ı istiyor

Barcelona takımında futbol kariyerini devam ettiren Neymar için Manchester United takımı 809 milyon TL ödemeye hazır. İngiliz devi Manchester United, Neymar’ı kadrosuna dahil etmek için büyük çaba harcıyor.
Don Balon, Barcelona’nın Brezilyalı yıldızı Neymar için Manchester United’ın devreye girdiğini yazdı. United’ın teknik direktörü Jose Mourinho’nun bu transfer için kasayı resmen boşaltmaya hazır olduğu öne sürüldü.

Kırmızı Şeytanlar, yıldız futbolcuyu serbest kalma bedeli olan 200 milyon Euro’yu (809 milyon TL) ödeyerek almaya hazırlanıyor.

Lionel Messi’nin gerisinde kaldığını düşünen Sambacı’nın da, Ada’ya sıcak baktığı konuşuluyor. Transferle ilgili detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek.

Neymar da Silva Santos Júnior ya da bilinen adıyla Neymar, forvet ve sol açık mevkilerinde görev yapan Brezilyalı futbolcudur. Şu an La Liga ekiplerinden Barcelona’da 11 numaralı formayı giyiyor.  Manchester United anlaşma sağlanması halinde Neymar’ı kadrosuna katmak için 809 Milyon Euro ödeyerek  kasayı boşaltacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu