Sanal dünya ufkunu açtı – 103

Sanal dünya ufkunu açtı

Samsun’da Kardeşler Spor Mağazası’nın sahibi işadamı Bilal Hacıhüseyinoğlu, internette sörf yaparken esinlenip kurduğu renklendirilebilen forma sitesi ile Türkiye’de bir ilki yapıp hem pazarını hem de satışını kat kat artırdı.
Kurduğu sitenin Türkiye’de bir ilk olduğunu söyleyen işadamı Bilal Hacıhüseyinoğlu, “Türkiye’de ilk renklendirilebilen forma sitesini yaptık, sipariş patlaması yaşadık. Bu alanda Türkiye’de tekiz, uygulamamız Kıbrıs’a ve hatta yurt dışından da büyük ilgi görüyor” diye konuştu.

KENDİ FORMANI YAP
Kurduğu site ile işlerinde artış sağladığını anlatan Hacıhüseyinoğlu, “İnternette spor sitelerinde gezinirken esinlenerek neden olmasın dedim ve bu siteyi hayata geçirdim. Şimdi büyük ilgi görüyoruz. Siteye giren ziyaretçi hangi renklerde nasıl bir forma istiyorsa onu kendi yapıyor. Renklerini şeklini veriyor. Ayrıca siteye koyduğumuz 6 yaka çeşidinden birini seçerek formasının yakasını kendi yapıyor. Bize sadece ürünü teslim etmek kalıyor” dedi.

“OFİSLER KURACAĞIZ”
Bu arada birçok ünlü dünya markası yanında “TORKA” adı altında kendi markasını da oluşturan Samsunlu işadamı, ” Gerek Samsun’da gerekse Karadeniz ve Türkiye’nin pek çok noktasında faaliyet gösteren spor kulüplerini giydirdiğini belirterek ” Bundan sonraki hedefimiz satış yaptığımız illerde kendi satış ofislerimizi oluşturmak” diye konuştu.

“TORKA İLE PAZARDAYIZ”
İçinde bulunduğu iş kolunda ilkeli ve dürüst bir ticaret yapmanın karşılığını gördüğünü söyleyen Hacıhüseyinoğlu, “Bu ilkemiz bizi bu noktaya taşıdı. Yani Samsun’da 21 yıldan bu yana toptan ve perakende spor malzemeleri satışı yapıyoruz. Pazar alanımız spor kulüpleri, okullar, spor salonları, resmi kurumlar. Tüm spor branşlarının malzemelerini satıyoruz. Mağazamızda birçok ünlü marka yanında kendi ürünlerimizi de TORKA markası ile müşteriye sunuyoruz” dedi.

PATENLERDE KAMPANYA
Hacıhüseyinoğlu, gençlerin ilgi gösterdiği patentlerde set halinde 75 TL’den kampanya başlattıklarını söyleyerek “Patenlerimizi kask, dizlik, ellik, dirseklik ve yer hunilerinden oluşan bir setti ve diğer tüm ürünlerimizi www.kardeşlerspor.com,wwwintspor.com ve www.torkadijitalforma.com siteleri üzerinden satış yapıyoruz” diye konuştu.
Resimaltı Kardeşler Spor, İki günü bir olan ziyandadır sözünü rehber ederek kendi markası TORKA ile de Karateden judo’ya futboldan güreşe tüm spor malzemeleri ile hizmet sunuyor.

Samsunlu işadamı Hacıhüseyinoğlu kurduğu renklendirilebilen forma sitesi ile Türkiye’de bir ilki yaptığını belirterek “ Esinlenip yaptığım bu site ile büyük ilgi görüyorum satışlarım arttı” diyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu